Autor Wątek: Nie działa pozycyjne PT, podśw. tablicy PT, lewa pozycja przód, el. szyby  (Przeczytany 1386 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jaro

• Sympatyk
  • Ukryta opcja niemiecka
    • Caro Orciari OHV
Siema,
Jak w temacie, nie działają wyżej wymienione rzeczy, niezależnie, czy zapalone są światła mijania, kierunkowskazy itd. Żarówki oczywiście są dobre. Co to za cholerstwo? Uwalona masa? Wszystkie bezpieczniki posprawdzałem i są w porządku. Caro MR'93 Abimex. Elektryczne szyby dokładane na oryginalnej wiązce, z tym, że one mnie w tym momencie najmniej obchodzą, ważniejsze są te pozycyjne (prawy tył, lewy przód) i podświetlenie tablicy rejestracyjnej z tyłu prawe, za które mi przeglądu nie podbiją...
Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że czasami nie zapala, gdy jest ciepły, słychać tylko pykanie przekaźnika. Nowy automat, wyczyszczony rozrusznik. To auto to jakaś posrana zagadka elektryczna <co>
LOW & SLOW

Odp: Nie działa pozycyjne PT, podśw. tablicy PT, lewa pozycja przód, el. szyby
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 27, 2012, 20:52:37 pm »

Offline Jaro

• Sympatyk
  • Ukryta opcja niemiecka
    • Caro Orciari OHV
Problem zdiagnozowany, temat do usunięcia.
LOW & SLOW

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 29, 2012, 19:42:45 pm »

Offline THRBB

• Sympatyk
    • atu minus 97'
To podziel się co było przyczyną

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 29, 2012, 22:11:21 pm »

Offline Jaro

• Sympatyk
  • Ukryta opcja niemiecka
    • Caro Orciari OHV
Jeśli chodzi o światła- niby niewypalony zicherung, ale po sprawdzeniu go miernikiem nie było przejścia. Szyby dalej ogarniam, po podłączeniu pojedyńczego przycisku wszystko chodzi super, jak podłączam drugi to zwara i pyk <co> Oryginalna wiązka i takie cuda <do bani>
LOW & SLOW