A gdzie można zobaczyć zdjęcie grupowe robione przy końcu zlotu? Do kogo mam napisać żeby dostać na maila w dużym rozmiarze itp. W galerii ponad 600 zdj. ale grupowego nie widze.
Po pracy mam mało czasu ale dziś wziąłem się za zdjęcie numero uno do edycji.A teraz jak zwykle garść nikomu nie potrzebnych suchych faktów Oryginalny montaż waży 19,3MB i ma rozdzielczość 13968 x 2368 pikseli dzięki której po wydrukowaniu można by sobie wytapetować całą ścianę w pokoju, dlatego specjalnie dla forum powstała jego zmniejszona wersja ważąca 4,91MB o rozdzielczośći 5601 x 950 px.Ktoś na zlocie pytał mnie jak długo montuję takie zdjęcie. Gdybym miał to robić na moim prehistorycznym laptopie zdążyłbym pewnie przed gwiazdką na wynajętym do tego celu komputerze z 4 rdzeniowym procesorem trwało to 1,5 godziny ale już wiem co zrobić w przyszłym roku by było szybciej Miło mi również oznajmić że pobiliśmy zeszłoroczny rekord, do zdjęcia ustawiło się 196 uczestników zlotu, dla przypomnienia w zeszłym roku było to 150 osób a dwa lata temu 100 Miniatura poglądowa:Link do pobrania zdjęcia:http://www.sendspace.pl/file/d1ded6b3250fef5d5de8388/pano-skalowane
Caro Plusa 1.6 GLI 99 rok. Lubie dynamiczną i czasami agresywną jazdę
Odp: Zdjęcia i filmy ze zlotu« Odpowiedź #109 dnia: Dzisiaj o 18:19:35 »Cytuj (zazna
Kto był tym Atu + NA BLACHACH LUB przyznać się bez bicia :D
Faktycznie bogata galeria kolego, nie ominąłeś chyba żadnego auta
Nie każdemu
a to zasluga mojej baby.. zrobila zdjeicie kazdemu uczestnikowi zlotu;) hehe