Czekałem kiedy się mastah odezwie i nie zawiodłem się
Te nowe "radyjka" bez CD - rozbieraliście któreś? Ze dwa lata temu kumpela kupiła na pierwsze autko Fiata SC, koleżanki z pracy zrobiły Jej "prezent" i kupił w Nourato taki cud za 99zł, wyświetlacz zajmujący cały panel, oczywiście blue podświetlenie (...) po roku koleżance udało się ułamać zaczepy panelu (bynajmniej nie z winy słabego materiału! po prostu na siłę zakładać chciała panel na opak... mniejsza o to) - otwarłem to to i w środku radia... nie stwierdziłem radia, cała "elektronika" była na froncie za panelem, jedynie kabelki poprowadzono do gniazd. Pewnie w tego typu Pionierze, Sony, LG, itd będzie taka sama "technologia" no i extra 100zł więcej za logo. Sam w Polinie mam 10-12 letniego Pionka ze starego rozdania, z CD, podświetlenie zielone (mam starą, kwadratową dechę i klawisze podświetlone na zielono więc pasi idealnie).
Co bym kupił za 300zł hmmm... Polonez - pasowało by coś klasycznego, z drugiej strony, PN Boćka mamało wspólnego z normalnym Polonezem więc może poeksperymentować?
http://www.manta.com.pl/pl/manta/produkty/car-audio-wideo/odtwarzacze-samochodowe/page/2/Manta - taa... "chiny i tyle" powiecie - ale bebechy będą takie same jak w nowych "markowych sprzętach"
ps - ceny tych Mant są śmieszne