Witam jestem Łukasz, mieszkam we Wrocławiu i w końcu postanowiłem zacząć moją przygodę z polonezem, o ktorej myślałem już w czasach gimnazjum. Ze względu na walory użytkowe wybrałem wersję 1.6 GLI z 1995r juz na wtrysku z instalacją lpg. Jest to fajny feelling lat 90, od zawsze spoglądałem na te auta, teraz przyszedł czas na mnie, tym egzemplarzem poruszam się na codzien. Na poczatku przyszłego roku nabęde caro plusa 1.4 16v, ktory będzie mi sluzyl jako auto na niedzielne wypady
w aucie juz wymienione: drążki kierownicze, przekładnia, klocki hamulcowe. W aucie zalozona tez BRA oraz zimowa oslona kupiona od kolegi na forum
dzisiaj odmalowywałem felgi dedykowane do niego, tak więc oryginalne pójdą na półkę
plany? Narazie technicznie i blacharsko samochód doprowadzić do jak najlepszego stanu, kupione juz nowe progi wewnętrzne i zewnętrzne poszycia, zostaną one ocynkowane w profesjonalnej cynkowni. Podłoga raczej ok, zakonserwowałem ją bitgumem, podlużnice tez całe. Co do dalszych planów to czas i ilość PLN-ów w gotówce pokaże