No i wyśpiewał chłop co ukrywał :DD
"Witam Pana.Widze,że bardzo wnikliwie poszukuje pan auta...no i za to pełen szacun.Przypomne jednak,że jest to samochud używany i jakieś ślady zużycia jednak posiada.Powiem jak na spowiedziautko posiadam od listopada 2007 i w tym czasie ze spraw mechanicznych zrobiłem:tuleje przednich wahaczy,sprężyny przód(jedna zimą pękła)+mocowania wraz złożyskami przednich amortyzatorów,osłony i odboje tylnich,tuleje stabilizatora,sprzęgło kompletne LUK(przy 151 tyś.),płyn hamulcowy,olej w skrzyni biegów,klocki i tarcze TRW przód i tył,uszczelniacze przekładni kierowniczej(na gwarancji),rozrząd + pompa wody,świece no i to co trzeba co roku olej,filtry i odgrzybianie klimy,dwuzłącze elastyczne katalizatora.Co do wycieków...mechanicy powiedzieli,ze poci sie od pokrywy zaworów.Ja osobiście powiem,ze od wymiany oleju(wymieniam tak co 12 tyś.)nie stosuje żadnych "dolewek"wiec się tym tak nie przejmuje Jeśli chodzi o blacharke to lakierowałem tylna klape(uszkodzenie przy cofaniu)+nowa tylna blenda ze światłami cofania org.VALEO i zaprawkowo lakierowałem odcinek progu(obicia od butów).Auto posiada dwie rysy z prawej strony i dwa miejsca do zaprawek(nie robiłem na razie tego aby nikt mi nie mówił,że auto "dookoła bite")Myślę,że to nieżle jak na ponad 10-letnie auto.Życzę powodzenia w poszukiwaniach"
dobrze z klapą wyczułem
![;] ;]](http://forum.fsoptk.pl/Smileys/emoty/krzywy.gif)
auto automatycznie zjechało na wartości ale gosciu będzie dalej szukał za te 14500