belkę Czaku nie trzeba zmieniać , mój przecież jest zwykły Caro a mam deskę od C+ , jaki cał? resztę z plusa (mam w galerii zdjęcia mojego poldka mr93 z 97r.i wygl?da jak plus

), problem jedynie może wyst?pić z założeniem plusowskiej nagrzewnicy ponieważ wtedy ta belka pod desk? jest za szeroka i trzeba j? trochę szlifierk? potraktować , poza tym deska z góry jest tak samo mocowana , po zamontowaniu całej trzeba by było tylko schowek jako? przymocować (zrobić uchwyt) przy drzwiach z prawej strony ( u mnie nie ma i zawsze jak kto? walnie mi nog? przy wysiadaniu w schowek to cały się rusza) , poza tym kostki jedynie by trzeba było zmienić od licznika bo s? tylko dwie i kostki od przeł?czników awaryjnych , przeciwmgłowych tylnych i przednich oraz ogrzewania tylnej szyby je?li chodzi o tyln? wycieraczkę i wł?cznik ?wiateł mijania i pozycyjnych zostaj? te same wł?czniki klawiszowe co w mr94, trzeba kable poprzedłużać od zapalniczki bo jest w innym miejscu , od wł?cznika wycieraczki tylnej (jest z drugiej strony kiery) co do nagrzewnicy to pokrętła od trucka plusa by trzeba było zaadoptować chyba ze by? zmienił również nagrzewnicę od C+, A+,K+ (obojętne zreguły wszystki maj? sterowanie podci?nieniowe) Ja jak zaczęłem deskę przekładać w swoim w sobotę o 9:00 rano to skończyłem o 16:00 z prowizorycznym podł?czenie kostek licznika (musiałem na czuja prubować bo niektóre kable nie pokrywały się kolorami a miałem kostki od plusa obcięte tak z 10cm kablami) dopiero w niedzielę dopracowałem te poł?czenia kostki licznika poza tym chyba wsio już , tyle pamiętam z tego względu ze wymieniałem j? już ponad 3 lata temu. Deskę widziałem na allegro kto? sprzedaję (w kilku aukcjach ponieważ schowek i konsolę ?rodkow? sprzedaję w osobnych aukcjach , by? musiał sobie przeliczyć ile cię by wyniosła cała)
[ Dodano: 2004-12-24, 23:24 ]dodam jeszcze ze trzeba poprzedłużać kabelki od ogrzewania tylnej szyby od wył?cznika i od wył?cznika przeciwmgłowych przednich bo w plusie s? w konsoli ?rodkowej a w mr93 jak dobrze pamiętam po lewej stronie kierownicy