Autor Wątek: Do chłopaków z Rzeszowa - Pierwszy raz w życiu proszę o pomoc.  (Przeczytany 2982 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
    • http://www.thg.pl
Proszę o pomoc, pośrednio tylko dla siebie. Wolałbym się spalić ze wstydu i zapaść pod ziemię żeby prosić o pomoc dla siebie.
Jeżeli ktoś ma w Rzeszowie kogokolwiek znajomego, (w jakimkolwiek stopniu pokrewieństwa od starych znajomych do najbliższych przyjaciół i rodziny).

Kiedyś obiecałem komuś żeby mu pomóc, powiedziałem że jeżeli "kiedyś będziesz potrzebować pomocy , odezwij się, zrobię absolutnie wszystko"

Właśnie to robię.

Jeżeli ktokolwiek z was, drodzy przyjaciele koledzy i znajomi, jest w stanie pomóc w znalezieniu pracy mojej bardzo bardzo bliskiej przyjaciółce, jakiejkolwiek na chociaż kilka miesięcy żeby mogła się zaczepić i nie siedzieć bezczynnie wysyłając CV na bezduszne adresy mailowe obiecuję wszem i wobec że odwdzięczę się w każdy możliwy sposób.

Otóż moja pierwsza miłość została sama na walizkach z 4 letnim synem. W niedzielę wraca z holandii, po 6 lat horroru którego już nie jest w stanie dłużej znieść.
Nie ma dokąd wrócić i gdzie się podziać. Niestety ja sam nie jestem w stanie ich utrzymać chociaż zrobię wszystko żeby to się udało. Moi rodzice obiecali że dopóki nie znajdzie czegoś może mieszkać u nich, jednak ona jest bardzo podobna do mnie i każda forma pomocy dla niej, tym bardziej w takim stopniu jest ujmą na honorze.
Broń boże nie potrzebuje absolutnie żadnego wsparcia finansowego a jedynie możliwości znalezienia pracy.

Obiecałem kiedyś że zrobię wszystko, więc robię. W zamian oferuję swoją pomoc... w każdej formie i o każdej porze dnia i nocy.
Jeśli ktoś ma możliwość wykonania jakiegoś telefonu, wykonania jakiegoś maila to ma także moją duszę.

Gdzieś głęboko pod Moimi i Twoimi powiekami, tam gdzie czarów jest miasteczko spotkasz mnie...

Odp: Do chłopaków z Rzeszowa - Pierwszy raz w życiu proszę o pomoc.
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 12, 2013, 11:51:44 am »

Offline pigini

• Sympatyk
  • Caro+/- ? 1,4 16v 1994
Seba, podrzuć coś więcej, co wcześniej robiła  w czym ma jakiekolwiek doświadczenie...  teraz nawet na ulotki doświadczenia oczekują ;/   
ja osobiście podpytam gdzie się da, ale  za rezultaty nie mogę ręczyć :)
Jeśli nie potrafisz naprawić czegoś młotkiem, masz problem natury elektrycznej.

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 25, 2013, 12:57:19 pm »

Offline Witu

• Nowicjusz
    • Caro 1.6 GLE
Jeżeli jeszcze aktualne, myślę, że mógłbym pomóc.

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 25, 2013, 23:35:54 pm »

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
    • http://www.thg.pl
Wyślij na PW numer telefonu do siebie... zadzwonie, porozmawiamy.

Gdzieś głęboko pod Moimi i Twoimi powiekami, tam gdzie czarów jest miasteczko spotkasz mnie...