27-28.04.2013r
Witam Was
Po raz kolejny mamy przyjemność zaprosić Was na zlot otwierający sezon , tym razem 2013
Plan zlotu :
W dniach 27-28.04.2013r zapraszamy na Otwarcie Sezonu 2013 które odbędzie się w Warszawie na parkingu przed fabryką FSO znajdującym się na ul. Jagielońskiej 88, start o godzinie 10.00
27.04.2013
10.00
Spotykamy się pod fabryką FSO na ul..Jagiellońskiej 88 Dyrekcja FSO
1. Wydawanie nr startowych
2. Powitanie przybyłych gości
3. Przemowienie dyrektora FSO Pana Edwarda Pietrzaka
11.30-12.00
Zrobimy giełdę gdzie będzie można kupić lub sprzedać części i ciekawe gadżety z epoki dotyczące motoryzacji
12.00-13.00
Próba sprawnościowa
Ogłoszenie wyników ,nagrody dla najlepszych kierowców
13.30
Zrobimy konkurs na auto zlotu
1. kategoria oryginał
2. kategoria soft tuning
3. kategoria max tuning
powyższe dotyczy Fiat 125p
+ dodatkowo konkurs na najładniejsze auto zlotu gdzie wybierzemy 3 takie auta
powyższe dotyczy wszystkich aut które będą na zlocie.
Jeżeli zdecydujesz się odwiedzić Nas więcej niż jednym autem to bez względu na to ile swoich aut zaprezentujesz na kazde dostaniesz taki sam nr zlotowy.
14.00 TRASA .
Wyjeżdżamy na przejażdżkę po mieście.
Trasa : FSO - Ośrodek
http://goo.gl/maps/Ya8j8Wyjeżdżamy spod FSO skręcając w prawo i kierujemy sie na most. Dalej juz wszystko jasne. UWAGA W punkcie C, skrecimy w prawo na parking pod stadionem narodowym, gdzie poczekamy na siebie, uporządkujemy na nowo kolumne i ruszymy w strone Białobrzegów do miejsca noclegowego.
Nocleg :
http://www.promenadacountry.pl/konferen ... 3godPXkAAw
Płacimy za nocleg 105zł/os ale w tej cenie jest wszystko co Nam potrzebne na miejscu.
Poza alkoholem
Odnośnie alkoholu :
W ośrodku chcemy zarezerwować także karczmę na wypadek brzydkiej pogody.
Czyli jeśli będzie za zimno na ognisko to przenosimy się do karczmy ktora znajduje się 20m od paleniska
Jedyny minus tego rozwiązania jest taki że jeśli ktoś z nas będzie chcial "wnieść" do karczmy swój alkohol to będzie musial zapłacić 10% ceny od cen alkoholu (60zl) w karczmie.
Czyli ten kto chce wejść ze swoją flaszką musi zaplacić 6 zł takiego podatku od wniesionej butelki
A plusy sa zrozumiale ,zawsze mamy gdzie się schronić przed zimnem czy deszczem tfu tfu
Jestem na etapie negocjacji co do cen alkoholu w samej karczmie , ponieważ gdy wszystko by poszlo po mojej myśli to zamiast 60zl/0,5l butelki dobrej jakościowo ognistej wody zaplacimy 40zł, czekam na dpowiedź ośrodka.
Jeżeli będziemy brać trunki z ich baru to karczma będzie otwarta jak dlugo chcemy.
W przypadku alkoholu ktory wnosimy na salę karczma będzie otwarta do godz.23
Pokoje typu studio dzielą drzwi dzięki którym można przejść z pokoju do pokoju, są to pokoje ze wspólną lazienką
Nocleg (pokoje typu studio, 2 osobowe ) 105zl od os. w tym jest przygotowanie ogniska, opał + gratisowy opał który ma nam starczyć do rana , kiełbaski , ketchup, musztarda, pieczywo chyba 3 rodzaje, smalec ,ogórki, niedzielne śniadanko w formie szwedzkiego stołu, mnóstwo opcji do wyboru.
Musiałem Wam to tak szczegółowo rozpisać bo chcę żebyście wiedzieli że te 105zł to opłata za wszystko co w Białobrzegach.
Opcja dla par :
Istanieje możliwośc zarezerwowania niezależnego pokoju 1os (w pokoju lazienka i wc) ale z dużym łóżkiem które spokojnie pomieści dwie osoby 169zł za pokój
ale w tą cenę wliczony jest tylko pokój i śniadanie,więc dochodzą koszty ogniska 25zl/os
Pozostały 3 pokoje,decyduje kolejność wpłat.
Opcja dla wymagających :
Niezalezny pokój dwuosobowy calkiem spory w ktorym znajdują się dwa łóżka które można zsunąć i mamy jedno duże (w pokoju jest łazienka z wc) 189zl za pokoj
w tej opcji również trzeba zapłacić za ognisko 25zl/os
Uwaga ze względu na to że ośrodek chcialby żebym zaplacil całą kwotę za wszystkie noclegi od razu po przyjeździe żebyśmy się nie dzielili i nie wplacali pojedyńczo prosze o wplaty za wybraną przez Was opcję noclegu na moje konto które znajdziecie poniżej w punkcie opłaty.Da nam to od razu też możliwość weryfikacji tego kto przyjeżdża na 100% a kto się wybiera
Termin wplat za ośrodek przedłużymy ale maksymalnie do 04.04
i trochę zdjęć
http://meteor-turystyka.pl/promenada-bi ... rzegi.html
28.04.2013
11.00 lub 12.00
Zrobimy sobie rundę po okolicy i poszukamy miejsca na sesję zdjęciową dla naszych aut
Wyjazd z ośrodka około godz. 13-14.
Jeżeli chcecie możemy pojechać na ul. Filtrową do Muzeum Motoryzacji wstęp 4zł
OPŁATY
OPŁATA ZA UCZESTNICTWO W ZLOCIE WYNIESIE 25ZŁ OD AUTA .
(Żeby uniknąc stania w kolejce przed wjazdem na parking gdzie będzie punkt rejestracji i w nim będzie trzeba opłacić wjazd na zlot proponuję jednak dokonać zaplaty przelewem)
Nr konta i moje dane:
Polbank EFG
48234000090680401000022308
Paweł Palczewski
ul. Rzeźbiarska 39/1
04-633 Warszawa
W tytule przelewu proszę wpisać nick oraz auto z nr.rejestracyjnym którym macie zamiar przyjechać
!!!
Wpłaty należy dokonać do 02.04.2013r
WPŁATY BEZ PODANYCH POWYŻEJ WYMAGAŃ NIE BĘDĄ UPOWAŻNIAŁY DO UDZIAŁU W ZLOCIE
Wpłacane przez Was pieniądze poświęcone będą na :
1.wykonanie nr startowych
2.nagrody dla zwycięzców konkursu w poszczególnych kategoriach
3.naklejki zlotowe
4.inne sprawy/opłaty związane z organizacją
Kontakt do mnie 501-236-379 Paweł
Chcialbym podkreślić że jest to impreza skierowana do użytkowników aut Fiat 125p, Polonez, Fiat 126p, Syrena, Warszawa, Nysa, Żuk, Tarpan i jeden specyficzny Wartburg
Inne auta są rownież mile widziane w charakterze gości zlotu i będą one kierowane na parking dla gości
Pozdrawiam
P.
www.forum125p.pl