http://tablica.pl/oferta/polonez-caro-plus-1-6-32000-km-CID5-ID4WGOH.html#8c4ca020aeoglądaliśmy go dziś z kolegą.
Na blacie 32tyś km, kierownica ok nie wytarta. Wnętrze ujeba........,mieszek wytarty, deska ok, spód ok, blacharsko walony był bokiem , pęka szpachla na tylnym lewym błotniku, maska malowana , szpachel na prawym błotniku, rdzy brak, ale porysowany, matowy dach z wżerami od odchodów, w bagażniku syf, silnik brudny zarzygany, siedzenia przód wytarte ( pomijając jakościowo materiał), ramki drzwi wyjechane , ogólnie samochód wygląda jak by miał 232tys km, a nie 32tyś.km.
Tabliczka zastepcza zamiast ori, gaz włożony w domu. Cena 4100zł, nie warty więcej jak 1300zł w tym stanie co zastaliśmy.
samochód bardzo dziwnie zniszczony, smaku dodaje urwana klamka kierowcy.
Podobno stał dwa lata, opony od nowości sparciałe, pas ok bez pęknięć.
Góra nadwozia ok, ale mam wrażenie że musiał byc lakierowany całościowo, spojler wyjechany, odpada lakier.
Jak ktoś chce jechać to nie warto za te pieniądzem.
Właściciel nie ma go zarejestrowanego na siebie rejestracja DW gaz nie wiem czy wbity, twierdzi że wart jest 4100, ogólnie bez komentarza.... niestety ramki towarowa 33 połamane.....
to tyle z szybkich oględzin.
pozdrawiamy Mruk1313 i Seraf.
ps. nie odpalaliśmy go i nie robiliśmy jazdy próbnej, po tym co zobaczyłem to mi się odechciało////////.