0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Akurat w polonezie klima jest prosta jak budowa cepa to raz a dwa dostęp do wszystkiego jest prawie że idealny.
Cytat: Grizli w Maj 14, 2013, 17:04:10 pmAkurat w polonezie klima jest prosta jak budowa cepa to raz a dwa dostęp do wszystkiego jest prawie że idealny.Powiedz to mojemu alternatorowi !!!!! hahah, racja, trzeba będzie alternator zmienić bo nie wiem czy na elmotowskim zwykłym będzie śmigało
Powiedz to mojemu alternatorowi !!!!!
Troche gimnastyki i da się altka wymienic w poldzie z klimą nie dysponując kanałem.
Cytat: Grizli w Maj 14, 2013, 19:08:34 pmTroche gimnastyki i da się altka wymienic w poldzie z klimą nie dysponując kanałem.Zdziwiłbyś się co można jeszcze zrobić nie mając kanału
w tym raz na parkingu przed blokiem
ktoś ma wymiary chłognicy do klimy z plusa? ponoć podejdzie od nubiry bo majster powiedział że przewody sobie pospawa tylko wymiary żeby te same były
I pomyśleć że nowa chłodnica do klimy w 2009roku kosztowała 230zł i nikt jej nie chciał kupić na allegro wisiała prawie półtora roku
Jak będę coś wiedział ile sztuk i za ile będzie dostępne to dam znaka
GAZ rzadzi ,GAZ radzi ,GAZ nigdy was nie zdradzi :twisted:
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.