Nie wiem na ch*j co jakiś czas zaczyna się pier*olenie o zawiasie, ping pongach i tym podobnych, nie wiem banned może jakiś ukryty fetysz masz z tym podskakiwaniem jak ping pong, sam w domu praktykujesz jak nikt nie widzi? Wymiotować mi się chce jak widzę twój nick w moim temacie, nic konstruktywnego nie wnosisz, a twoja krytyka jest również niekonstruktywna odkąd gadasz to samo w kółko, jak jesteś znawca to zaproponuj inny amortyzator z inną charkaterystyką czy cokolwiek innego, jak nie, to daruj sobie. Nie wiem po raz który powtarzam że ja tym samochodem nie startuje w rajdach, nie nakur*iam boków i nie pałuje pod światłami, on ma za zadanie być neck breakerem, toczyć się i świecić się, form over function, nie wiem jak mam to prościej wyłożyć. Ten samochód jest czystszy niż stół operacyjny, na lakierze ma wosku więcej niż w uszach banneda i wyjeżdża w weekendy na zlot czy przejażdżkę jak jest ładna pogoda, nie jest praktyczny bo być nie musi, mam inne samochody spełniające te funkcje.
THAT'S ALL.