Witam
Znajac zycie wiekszosc z was nie miala nigdy stycznosci z takim urzadzeniem i pewnie uzna, ze montowac takie cos do Poloneza to szalenstwo - ale robie to z dwoch powodow. Pierwszy jest taki, ze po niespodziewanej utracie 125p nie chcialbym, zeby stalo sie to samo z Polonezem, ktory zreszta jest w dobrym stanie, a raczej zaden zlodziej nie pomysli, ze mam takie cudenko schowane w 23 letnim Caro. Po drugie - kto wie, byc moze na auto polasi sie dokladnie ta sama grupa gagatkow i znajde dzieki temu mojego kanciaka. Tak czy siak - bede to montowac i potrzebuje pomocy od kogos kto taka operacje wykonywal (niekoniecznie w Polonezie).
I tutaj pojawiaja sie pytania. Gdzie takie cos umiescic ? Niektorzy mowia, ze najlepiej pod tapicerka, ale myslalem tez np. o schowku. Druga sprawa jak to zasilac ? Ladowac baterii codziennie mi sie szczerze mowiac nie chce. Podobno mozna to podpiac do kostki i wtedy bierze prad z akumulatora, ale czy to mi nie rozladuje go w tydzien ? Zanim to kupie chcialbym wiedziec co i jak i jak sie to obsluguje. Mam nadzieje, ze ktos na forum bedzie wiezial co i jak. Pozdrawiam !