Dzisiaj w ramach "odrolnienia" , z samochodu zostały zdemontowane owiewki szyb oraz tylna lotka.
No i dobrze, juz przebieram nogami żeby to zobaczyć :D
Cytat: lesor#1973 w Marzec 16, 2016, 12:31:34 pmJak to wygląda formalnie?Czy ten egzemplarz jest objęty nadzorem konserwatora? Masz dowolność modyfikacji?Nie wiem, nie korzystam.
Jak to wygląda formalnie?Czy ten egzemplarz jest objęty nadzorem konserwatora? Masz dowolność modyfikacji?
Cytat: Tomekk w Marzec 16, 2016, 17:07:25 pmCytat: lesor#1973 w Marzec 16, 2016, 12:31:34 pmJak to wygląda formalnie?Czy ten egzemplarz jest objęty nadzorem konserwatora? Masz dowolność modyfikacji?Nie wiem, nie korzystam.Nie wiem na jakie pytanie odpowiedziałeś, do zadnego nie mogę dopasować ale chodziło mi o to, czy do zmiany koloru należy uprzednio udać się do konserwatora w celu uzyskania zgody.
Widzę, że już niedługo ostatni tłumik będzie przelotowy w ramach naturalnego tuningu
Gratuluje nabytku.Fajnie zachowany stan. Pamiętam jak kiedyś o nim rozmawialiśmy o jego stanie lakieru na dachu i masce.Był już lakierowany czy raczej to jest jego pierwszy lakier? A może w fabryce był dwa razy malowany i ma taką ostrą gęsią skórkę bo miałem już egzemplarz że był x2 malowany w fabryce itp.Pozdrawiam.
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.