" tym bardziej, że można wpisać cokolwiek" no tak. polak jak nie oszuka to chory a jak pisze prawdę to lewak, ruski troll albo komuch. uwielbiamy sami siebie oszukiwać. "Dla mnie forum nie ogólnodostępne, dostępne tylko po założeniu konta i zalogowaniu, " Ty nie rozumiesz o co chodzi. dział techniczny ma być dostępny. po co goścowi dostęp do danych użytkowników forum? wytłumacz mi.
Włodek kurczę pióro - ale gość nie odpali Twojego profilu na forum. Pojawia się komunikat o braku dostępu.
Gość może przeglądać forum i podstawowe statystyki - tyle.
Wyloguj się z łaski swojej i zobacz jakie uprawnienia masz jako gość.
Prosiłbym o nałożenie ograniczeń na przynajmniej ten dział naszego forum, chociażby ze względu na minimalną ochronę naszych danych osobowych.
Umieszczenie ogłoszenia na forum jest dobrowolne.
Nie ma obowiązku podawania numer telefonu, maila - można skorzystać z prywatnej wiadomości.
jeśli byśmy wdrożyli Twoją propozycję ktoś się zarejestruje i już po tym widzi Twoje dane.
Marne zabezpieczanie a ilość potencjalnych zainteresowanych ogłoszeniem mocno ograniczona.
Teraz nawet nie ma opcji edycji posta, już nie mówiąc o jego usunięciu. Więc teraz, kiedy już wiem, że wszyscy mają wgląd w to co piszę, chciałbym zmienić treść posta i co, nie mam możliwości.
Możesz użyć przycisku - zgłoś do moderatora, w szczegółach zaznaczając o co chodzi.
dalej uważam że osoby nie zarejestrowane nie powinny mieć dostępu do naszych danych i do informacji o zlotach.
j/w
jeśli do reszty forum ma dostęp każdy to nie widzę różnicy między użytkownikiem zarejestrowanym a gościem.
gość czyta - użytkownik może też pisać, wysyłać PW, itp...
goście nie czytają także wiadomości o planowanych zlotach i imprezach.
Bez przesady!
Nie wiem czy pamiętasz jak się wywieszało w oknach swoich FSO plakaty informujące o organizowanym zlocie by dotrzeć do jak największej liczby społeczeństwa.
Właśnie dlatego, nasze forum jest uznawane w niektórych kręgach za wiochę i patologię.
Hmm... możesz to rozwinąć?
A dane w profilu, typu miejsce zamieszkania i co bardziej drażliwe rzeczy, nie są przecież wymagane obowiązkowo
dodatkowo - dla "gościa" nie są w ogóle widoczne.
wracając do meritum- postuluję o dokonanie zmian które uniemożliwią gościom zaglądanie do następujących działów- lista użytkowników,
Włodek jak na samym początku tego posta

czy Wy rozumiecie to co czytacie? napisałem wyraźnie- osobom niezarejestrowanym- gościom, zablokować dostęp do działu- "lista użytkowników"
sama lista użytkowników z licznikiem postów Ci też przeszkadza? why?