No i po rocznicy, dzięki wszystkim z naszej sekcji za wspólny wyjazd, pierwszy raz prowadziłem kolumnę i mam nadzieję, że oprócz początkowych problemów i nadawania czasem zbyt szybkiego tempa było wszystko ok
Nawet jakieś filmy i zdjęcia mamy nakręcone, może coś się z tego wyjazdu zmontuje i wrzuci na YT?
Ogólne wrażenia na plus, warto było zdecydowanie jechać, wystawa aut w fabryce warta obejrzenia, przewodnik barwnie opowiadał ciekawostki na temat każdego egzemplarza, do tego stopnia, że zakończenie zwiedzania przewidziane pierwotnie na godzinę 18:30-18:45, w praktyce zakończyło się po 20:00...
Sorry jeśli do kogoś nie oddzwoniłem, nie odebrałem, czy podałem tylko rękę na placu i nie miałem czasu pogadać, ale na miejscu było zamieszanie i co chwilę mnie ktoś zatrzymywał, a w fabryce nie miałem zasięgu, dostałem dopiero po wyjściu powiadomienie o nieodebranych połączeniach.'
Na minus była za to organizacja imprezy przed fabryką - z szumnych zapowiedzi selekcji aut i utworzenia parkingu dla "klasyków", wjeżdżał w sumie kto chciał i czym chciał, parking o 14:00 był zapchany nowymi passatami i yariskami, musieliśmy się skierować na sam koniec parkingu na trawę, na ostatnie wolne miejsca
Ale to był jedyny minus imprezy, cała reszta była super.