Fajnie się na to patrzy i serce się raduje, że jeszcze "parę" sztuk tych "klamotów" jeździ, ale w związku z powyższym, to bardzo zastanawia mnie jedna rzecz.Mianowicie, skoro tyle tych sprzętów jeszcze żyje, to gdzie są ci wszyscy ludzie? Bo forum świeci pustkami.
Druga sprawa, niesamowicie "zazdraszczam" każdemu posiadaczowi liściastego plusa.
Trzecia sprawa, to niebieskie "pluso orciari" strasznie ciekawe. Nie sądziłem że ktoś się odważy takie coś stworzyć.
Ten z karawanu, dosłownie rozjebał system z tym "dobry Jezu"
Niebieski orciari SZA zajebisty.
I pomyśleć, że gdyby nie my wszyscy i każdy z osobna, to te auta mogły być już dawno na złomie. A to na pewno nie są wszystkie pojazdy, które jeszcze istnieją, bo przyjechała zapewne tylko jakaś część ludzi. Ciekawe, ile aut mogłoby zjechać na zlot ogólnopolski? No bo jakby nie patrzeć, przez te kilka lat, zapewne sporo samochodów pozmieniało właścicieli i pewnie również na takich, którzy chętnie by na taki zlot pojechali. Ludzie przecież kupują od "dziadków" itp osób, które niekoniecznie jeździły na zloty, więc ta liczba mogłaby ulec zmianie. W mojej okolicy są np trzy różne plusy, w rękach właśnie "dziadków" w tym jeden GTI.
Być może nie widuje się tych aut jakoś szczególnie często i w dużych ilościach, ale pewnie gdyby je wszystkie zgromadzić w jednym miejscu, to niejeden by się zdziwił.