Autor Wątek: komputer diagnostyczny DC-03  (Przeczytany 3211 razy)

Odp: komputer diagnostyczny DC-03
« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 20, 2025, 10:59:33 am »

Offline Tomasz#1969

• Moderator
    • Caro '96 & N126e '83 & 960'95 & E430'98 & Rexton'02 & Lancia Y'99 1.2 16V
Ja nie mam FB a instrukcje pamiętam że miałem wydrukowana

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3354554.html
tutaj mozesz ją pobrać
OHV roxx

Cytat: turbonez
Forum nie jest od bicia konia tylko od konstruktywnych komentarzy .

« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 21, 2025, 13:10:42 pm »

Offline mareks#1181

• Klubowicz
    • Atu+ GSI
Takie coś otrzymałem z firmy.

Dzień dobry
Dziękuję za zainteresowanie naszym produktem i maila.
Informuję, że  koszt komputera diagnostycznego DC-03 wynosi 400 zł.
Wznowienie produkcji i cena zależy  od tego, czy znajdziemy 10 osób chętnych na jego zakup.
Komputer diagnostyczny zasilany jest ze złącza diagnostycznego,  cena zakupu złącza 26 zł/szt
Koszt transportu: 23 zł
Przyjęliśmy Pana zgłoszenie na listę osób zainteresowanych zakupem.
Komputer diagnostyczny będzie sprzedawany wraz z przewodem, instrukcją obsługi i złączami do wyboru BOSCH, ABIMEX, DELPHI.
Na zakup  urządzenia będzie wymagana przedpłata. Jak tylko uruchomimy produkcję skontaktujemy się z Panem mailowo lub telefonicznie w celu zrealizowania transakcji.
W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu.

« Odpowiedź #22 dnia: Styczeń 28, 2025, 23:40:46 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
ja lubie gadzety, ale gdy sa tanie, a tu widze producent wlaczyl tryb RETRO,b o cena iscie kolekcjonerska,
moze stary laptok, ktory polaczy sie z PN nie jest latwo dostepny (choc dalej bedzie raczej sporo tanszy), to jednak inny rzad wielkosci w mozliwosciach,
chociaz jest szansa, ze ten gadzet z czasem zyska na wartosci jak nie przymierzajac elektryczne lusterka ;]

sam nie kupie, bo jednak jeszcze nie ocipialem,
ale zbieram inne badziewia np. ostatnio mialem potrzebe polaczenia sie przez OBD2, bo moj VSCAN za trzy klocki to pazdzerz,
kupilem adapter BT za 5 dych - telefony widza, ale nie lacza sie
to kupilem drugi za dyche - tego nawet nie widza
chinczyki telepatią podeslali mi cos takiego https://pl.aliexpress.com/item/1005006426899774.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.240.21ef1c24v3I0wS&gatewayAdapt=glo2pol
mysle sobie, raz kozie smierc, dwie dychy moge zaryzykowac - przyszedl, podlaczylem sie do dajhajsu i skasowalem beldy, podlaczylem sie do evandy i skasowalem bledy - bez problem tam, gdzie VSCAN nie ma tych modeli na bazie (a qrwa leganze ma),
kupilem drugi na zapas, mozna wrzucic do auta i wozic,
kitajce za 2-3 dychy robia dzialajace urzadzenie z wyswietlaczem na piec wierszy (programowo) - obcujac z takim sprzetem trudno przekonac sie do wyswietlacza z dwoma wierszami (sprzetowo) za 4 stowy,
ale trzymam kciuki, ze uda wam sie zebrac grupe i wydanie kasy przyniesie satysfakcje (bo na pewno nie uzytecznosc  :P
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

« Odpowiedź #23 dnia: Styczeń 29, 2025, 13:56:23 pm »

Offline Daniel#1984

• Democratic Republic Of Boland
  • Moderator
  • Kukle City
    • 1.6 Abimex 1996 LPG
Niestety, ale tak to jest z niszową produkcją dla małej grupy osób. Cena zresztą adekwatna, kiedyś kosztował chyba 160zł, ale inflacja w ciągu paru lat poszła tak mocno, że cena po prostu jest uaktualniona.
Z kolan wstajemy, łbem w sufit je...

« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 04, 2025, 19:24:23 pm »

Offline gen

• Nowicjusz
    • Polonez Truck, Caro+, Cargo
temat ruszył dalej

( Dzień dobry

Osoby zainteresowane zakupem komputera diagnostycznego DC-03, informujemy  że można dokonywać już  przedpłat na urządzenie .

Prosimy o podanie danych do wystawienia faktury proforma: Imię i nazwisko (nazwa firmy i NIP w przypadku prowadzących działalność gospodarczą) , adres.

Koszt komputera diagnostycznego DC-03 wynosi 400 zł.

Komputer diagnostyczny zasilany jest ze złącza diagnostycznego ABIMEX, BOSCH, DELPHI,  cena zakupu złącza 26 zł/szt

Koszt transportu: 23 zł

Termin realizacji zamówienia: do 7 dni roboczych od zaksięgowania przedpłaty u nas na koncie.

W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu.
)

« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 06, 2025, 11:38:56 am »

Online diodalodz

• Sympatyk
Ja już ogarnąłem wczoraj.