Autor Wątek: Caro + podgrzewane fotele - prowadzenie wiązki  (Przeczytany 230 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Caro + podgrzewane fotele - prowadzenie wiązki
« dnia: Kwiecień 24, 2026, 00:31:57 am »

Offline e1mo

• Nowicjusz
    • Caro +
Hejka,
Którędy fabrycznie jest poprowadzona wiązka podgrzewanych foteli w Caro Plus? Ma ktoś jakieś zdjęcia? Dokładam u siebie i chciałbym to zrobić w miarę możliwości tak jak to robiła fabryka. Wiązka zaczyna się od 4 pinowego gniazda po lewej stronie zegarów (którego u mnie fabrycznie nie ma bo mam Plusa z 2000 r ale temat nie o tym :P) . Ze starych wątków na forum wykopałem, że ciągnie się wzdłuż tunelu po stronie pasażera, ale którędy schodzi na dół? Mogę ją przeciągnąć razem z kablami do sterowania nawiewem dmuchawy, żeby potem po obudowie nagrzewnicy wciągnąć pod dywan? A może ona schodzi na dół po ścianie grodziowej i dopiero stamtąd jest poprowadzona wzdłuż tunelu? W którym miejscu powinno wypaść rozdzielenie wiązki na fotele?

Wstępnie puściłem wiązkę tak jak na obrazku w załączniku, ale nie jestem pewien czy to najoptymalniejsza droga, gdyż ta wiązka jest strasznie długa i wydaje mi się że chyba poszedłem na skróty  <co>
https://drive.google.com/file/d/1Dr_FUhfmzpbDwHT8vTJV87qcZnEhuQHB/view?usp=sharing
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2026, 00:42:08 am wysłana przez e1mo »