Cytat: AdamTC w Styczeń 23, 2014, 14:28:28 pmCzy jeszcze istnieje miejsce w Warszawie, gdzie dostanę w normalnych pieniądzach błotniki do Borewicza i drzwi? Dzwoniłem na Urle, ale nie zajmują się już blachami. http://tablica.pl/oferta/blotnik-polonez-fso-caro-fiat125p-CID5-ID42NHr.html#72d5d2c894rzemiosło...
Czy jeszcze istnieje miejsce w Warszawie, gdzie dostanę w normalnych pieniądzach błotniki do Borewicza i drzwi? Dzwoniłem na Urle, ale nie zajmują się już blachami.
Krakowska: 1200zł i to tylko przy zakupie 4 sztuk. Na sztuki podobno dużo drożej.
Cytat: mruk1313 w Styczeń 24, 2014, 13:51:57 pmCytat: AdamTC w Styczeń 23, 2014, 14:28:28 pmCzy jeszcze istnieje miejsce w Warszawie, gdzie dostanę w normalnych pieniądzach błotniki do Borewicza i drzwi? Dzwoniłem na Urle, ale nie zajmują się już blachami. http://tablica.pl/oferta/blotnik-polonez-fso-caro-fiat125p-CID5-ID42NHr.html#72d5d2c894rzemiosło...Widziałem to ogłoszenie. Potrzebuję z przetłoczeniami pod kierunki. Krakowska: 1200zł i to tylko przy zakupie 4 sztuk. Na sztuki podobno dużo drożej.
potrzebuje szkła do lewego reflektora może ktoś ma? bardzo pilne:)
Cytat: kobza14 w Styczeń 19, 2014, 22:36:35 pmpotrzebuje szkła do lewego reflektora może ktoś ma? bardzo pilne:)Znalazłem szkło, jest lewe i całe. Potrzebujesz jeszcze?
Cytat: korzen w Styczeń 26, 2014, 21:47:04 pmCytat: kobza14 w Styczeń 19, 2014, 22:36:35 pmpotrzebuje szkła do lewego reflektora może ktoś ma? bardzo pilne:)Znalazłem szkło, jest lewe i całe. Potrzebujesz jeszcze?tak jeszcze potrzeba:) ile i gdzie odbiorek?
Szukam dobrego tłumika końcowego do Atu, może ktoś z Was ma na zbyciu? Info na priv w razie czego lub w dziale giełda wisi ogłoszenie.
Cytat: Bastek772 w Luty 09, 2014, 20:42:34 pmSzukam dobrego tłumika końcowego do Atu, może ktoś z Was ma na zbyciu? Info na priv w razie czego lub w dziale giełda wisi ogłoszenie. a co za problem kupić nowy za 50zł......
belki pod silnik do roverawydech do rovera (przejście na drugą stronę)wydech do rovera ze złączem elastycznym i sondąpodstawkę pod kompa do rovera
Jeżeli do przyszłego weekendu nie zdobędzieszz tych rzeczy, to będąc u rodziców przywiozę je do Siedlec porobię fotki i Ci wyślę. Jak będą odpowiadać to coś wykombinujemy z dostawą.