Ja miałem przez rok takie oponki Toyo na tyle na przespawywanych felgach 7 cali. Leżało na rolkach jak ulał. Loche mam na w?skim, a wygl?dała jak na szerokim (a nawet lepiej). W nadkolach prezentowało się dobrze, chociaż ?rednica koła była mniejsza. Obecnie zarzuciłem na te rolki standardowe lacze 185/80 i jest "kur*"ć mać Nirwana. Prowadzi się jak na 205, a zapłaciłem za nówki 120 zeta, a nie 305 zeta jak za 205. A i dupcia mi wyżej od przodu w końcu stoi. Je?li chodzi o nadkole to luż był większy niż zwykle (?rednicowo) i lipnie to wygl?dało. Osobi?cie to bym 14 cali rolki zalecał.
Reasumuj?c: ja bym takich laczy na zwykłe rolki nigdy nie naci?gał. Na standardach to nawet 185 moim zdaniem za dużo. Buja jak Bercikowa widziana od tyłu w galopie.
Ps: Znajomy miał ten zestaw (7 cali obcas i 205 na laczku) w Atu Plusie. Nieco wystawały, ale to kwestia ET. Tyle że zawieszke na obie strony o trucka pomontowan? miał i wówczas Poliot wygl?dał jakoby drobił jak gejsza ( albo sprinter na bieżni w kaloszkach bratanicy)
Jak kto? nie należy do tych co nie widzieli, a uwieżyli, to mogę na życzenie pikciers zapodać