Ja powiem Tak :
Pisze to poraz kolejny bo poprzednim razem na sam koniec wszystko usunołem i teraz straciłem w?tek ale postaram się to napisac jeszcze raz :mad: :mad: :mad: 10 mn pisania poszło się jeb.a.c
Trzy lata temu miałem co? takiego w F.F 1,1 84r.
Komp 233 AMD 64RAM HDD 10GB grafa 2MB audio creativ 3.1 OS Win 95 Zainstalowany Ghost i winamp zapodany do autostartu.
obudowa zrobiona z plexy 5mm. Klawiatura umieszczona miedzy fotelami, przerobiona na 20 klawiszy ktore słuzyły do obsługi winampa. Zasilacz był przerobiony przez znajomego elektronika ja dostałem tylko dwa kabelki do podpięcia pod aku :mrgreen: Kosztowało mnie to zgrzewkę strongów i paczke fajek
Wszystko wygodnie sobie lezało w bagazniku na g?bkach ze starego tapczanu. do obudowy wchodziła jedna aluminiowa rura z doprowadzeniem zimneg powietrza na radiator nad procem i jedna która odprowadała ciepłe powietrze do kabiny (dodatkowe ogrzewanie) :mrgreen: Do całosci miałem podpięty taki termometr z czujnikiem wilgotnosci pwierza, godzin? i dat? kupiony na targu za 48zł (działa do dzisiaj)
Problemy wyskawiwały jedynie jak chcialem za sybko przeskoczyc między utworami i komp tego nie wytrzymywał i lubiał si wieszac. Czasami wymagał odemnie wizyty w profesionalnym serwisie informatycznym wtedy przynosiłem przedłuzacz i monitor i dawałem czego wymagał 8)
Moja przygoda z szaf? graj?c? skonczyła się po wypadku ktory miałem i po którym z cało?ci została mi płyta gł. HDD proc i kawałek obudowy reszta sie rozpłyneła :roll:
Cało?c była podpięta do wzmachola 4x50W i do 11 glosników. Grało czysto tyle ze nie miałem dobrego basu
alena wiosce wszyscy mi zazdroscili
przedewszystkim pomysłu :mrgreen:
Najwięcej czasu zajeło mi wykonanie obudowy i zainstalowanie systemu
gdyby nie fakt ze teraz mam radio na MP3 i mało miejsca w bagazniku to pewnie bym powrocił do starego sprawdzonego sprzętu
Ja nie miałem wymagan co do wizji wystarczyła mi muza i wystarczyło nauczyc się skrotow klawiszowych
Zycze owocnej pracy i przyjemnosci ze słuchania :cool: :cool:
Fotek niestety nie mam bo wtedy nie miałem cyfrowy i nie były mi potrzebne