mam problem tego typu iż niedochodzi mi pr?d na zawór gaznika tzn bezpiecznik jest ok.
zrobiło mni się to podczas jazdy silniczek zgasł i drog? dedukcji na dwujkę go i puszczam sprzęgło . ale to nie pomogło . zauważyłem również że przestały mi działać następuj?ce odbiorniki: wycieraczki tył, przud, spryskiwacze tył, przud, przeciwmgielne tylne kierunkowskazy,(awaryjne działaj?)i dmuchawa wraz z pod?wietleniem guzika (tylko ten jeden guzik nie jest pod?wietlony) czy jest w poldku co? ala elektrozaworu?? i czy może być to przyczyn? że ten wła?nie zawór wysiadł?? bo jestem niemal w 100% pewny że się nie załancza bo zawsze słyszałem gdy się załanczał do?ć gło?no to robił, aha i co najważniejsz nie działaj? mi kontrolki przy przeł?cznikach gaz, benzynka.
Niewiem o co chodzi więc bardzo proszę o pomoc ,aha i jeszcze jedno pytanko czy instalacja gazowa ma jaki? osobny bezpiecznik i czy może być to win?
podejrzewać mogę również stacyjkę ponieważ gdy ruszałem kluczykiem to mi się to wszystko włanczało (odbiorniki kture działaj? to ich kontrolki również działaj?) aha i zapłon też działa bo kręci i kontrolki działaj?
proszę o pomoc gdyż ma maszyna nie działa
:sad: