Osfald ja tez mam 2 wiatraki i WYSZEDL ,wiec ty mi tutaj nie tutaj, sie da, tymbardziej ty jako czlowiek nauki powinienes to wiedziec, no chyba,ze zaczynasz chwytac powoli skrzywienie zawodowe pt WYKLADOWCA MA ZAWSZE RACJE, nawet jesli jej nie ma to ja ma
GT albo masz jakis klopot z czytaniem albo ja z wykladaniem... :roll:
DA sie! trzeba sie nameczyc ale sie da... obdrapac pol komory silnika z farby czy lakieru (co tam kto ma) i juz jest nasz... dla mnie taka praca to cenzura pomysl szczegolnie jesli robi to sie samemu... dzieki Wszechmogacemu mialem dluga, lamana 13tke i z lewarka, po wczolagniu sie pod auto nie meczylem sie wiele ze srubami
podkreslam, ze dostep do rozrusznika ze zdjetym kolektorem to bajka... ja nie mialem kanalu, wyciagalem rozrusznik zeszlej zimy przy -5 na dworze (topic na FCT), a dodatkowo odrazu obrobilem kanaly (spasowanie) w kolektrorze wiec i tak mial zostac zdjety...
PS
Ty sie GT od naukowcow odsugeruj bo szkole skonczyles juz dawno i nic wiecej sie nie nauczysz :mrgreen: Z doswiadczenia powiem, ze wykladowca z doswiadczeniem praktycznym w 99,9% ma racje :roll: