Autor Wątek: Uniwersalny zamek centralny..  (Przeczytany 23762 razy)

centralny zamek
« Odpowiedź #60 dnia: Luty 22, 2006, 18:49:34 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
No to spróbuje jak nie to do kolegi będe dzwonił bo on już zakładał i powiedział tez że bajka tylko że z tylnymi ten jest ciężko...Ale trzeb spróbować...

centralny zamek
« Odpowiedź #61 dnia: Luty 22, 2006, 19:35:47 pm »

Offline sebaa

• Nowicjusz
tak jak koledzy napisali nic trudnego, choc robiac to pierwszy raz mozna troche zwatpic hehe, z tymi tylnimi drzwiami tez nie ma wiekszego problemu bo w plusachnie ma popielniczek z tylu, gorzej bylo dla mnie zalozyc tylne obicie drzwi niz umiescic silowniki, a mianowicie wcisnac ten boczek pod uszczelke od trojkatnej szybki, generalnie mowiac prosta sprawa, a jakze przydatny wynalazek :mrgreen:

centralny zamek
« Odpowiedź #62 dnia: Luty 22, 2006, 20:30:56 pm »

Offline Lupo

• Sympatyk
    • Był: FSO Polonez Caro 1.6GLI
Jak mi sie ten alarm z centralnym marzy.. No ale niech tylko wiosna przyjdzie - dzialka slonce, zimne piwko w ilosci nieprzyzwoitej i mozna robic i robic :D

scaliłem dwa tematy o tym samym - t#1840 ;)
<font color="#FFFFFF">- O! Widzę, że kupiłeś sobie Golfa.
- Nie, wygrałem. Była to druga nagroda w loterii.
- A to co w takim razie było pierwszą?
- Worek kartofli.</font>

centralny zamek
« Odpowiedź #63 dnia: Luty 22, 2006, 22:46:40 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
Cytat: "Lupo#1891"
Jak mi sie ten alarm z centralnym marzy.. No ale niech tylko wiosna przyjdzie - dzialka slonce, zimne piwko w ilosci nieprzyzwoitej i mozna robic i robic :D

scaliłem dwa tematy o tym samym - t#1840 ;)

A ja sobie chce założyć dopuki jak?? gotówke mam i natchnienie bo garaga u wojaszka się wstawi i w sobotę się myknie....Dobra żecz a ponoć na panienki jak działa hehe

centralny zamek
« Odpowiedź #64 dnia: Luty 22, 2006, 23:08:08 pm »

Fistasz

• Gość
Cytuj (zaznaczone)
A tak w ogóle to te blachy perforowane s? za krótkie żeby cokolwiek z nimi zrobić
U mnie spokojnie wystarczały a w tylnuch drzwiach to nawet je troszke skróciłem.

centralny zamek
« Odpowiedź #65 dnia: Luty 22, 2006, 23:12:00 pm »

Poldekfan

• Gość
Pudzian_Puławy napisał:

A ja sobie chce założyć dopuki jak?? gotówke mam i natchnienie bo garaga u wojaszka się wstawi i w sobotę się myknie....Dobra żecz a ponoć na panienki jak działa hehe

A ja mam centrala i jako? nie zauważyłem zeby robił wieksze wrażenie na laskach :lol:

centralny zamek
« Odpowiedź #66 dnia: Luty 23, 2006, 09:51:56 am »

Meggido

• Gość
Z tymi laskami zawsze można pomarzyć...
Fistasz, może jaki? inny model zamka miałe?? Dla mnie zdecydowanie za krótkie, z tyłu się w miarę nadały, ale z przodu dorabianko było.

centralny zamek
« Odpowiedź #67 dnia: Luty 23, 2006, 22:15:01 pm »

Fistasz

• Gość
Tych modeli to jest pewnie tyle co drzew w lesie. Kazdy kto będzie zakładal taki centralny zamek będzie musiał troszke pokombinowac by wszystko dobrze pasowało.

centralny zamek
« Odpowiedź #68 dnia: Luty 24, 2006, 07:19:43 am »

Meggido

• Gość
Jak to mawaiaj?: każdy wuj ma swój strój...

centralny zamek
« Odpowiedź #69 dnia: Luty 24, 2006, 07:34:05 am »

Chomal#1856

• Gość
Jak Zak bedzie montowal central u siebie to zobaczyymy jak Jemu to pjdzie. On posiada oryginalne fsowskie blachy przetlaczane dedykowane do polda, central zreszt? chyba tez ;)

centralny zamek
« Odpowiedź #70 dnia: Luty 24, 2006, 08:34:39 am »

Michal

• Gość
Sie postaram zrobić mały opis z fotami z montażu centralnego na przód, tylko z czasem gorzej

centralny zamek
« Odpowiedź #71 dnia: Luty 24, 2006, 08:50:37 am »

Meggido

• Gość
Panowie, nie ma co robić filozofii z tego. Też miałem obawy, ale okazało się to proste. Najbardziej pracochłonne jest układanie i przeprowadzanie przewodów.

centralny zamek
« Odpowiedź #72 dnia: Luty 24, 2006, 15:01:13 pm »

Chomal#1856

• Gość
Cytat: "Meggido"
Panowie, nie ma co robić filozofii z tego. Też miałem obawy, ale okazało się to proste. Najbardziej pracochłonne jest układanie i przeprowadzanie przewodów.

Ja w plusie mialem najwiekszy problem z uszczlk? na trujk?cie w tylnych drzwiach

centralny zamek
« Odpowiedź #73 dnia: Luty 24, 2006, 15:28:20 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
Cytat: "Chomal#1856"

Ja w plusie mialem najwiekszy problem z uszczlk? na trujk?cie w tylnych drzwiach

trzeba sie z tym troche nagimnastykowac - pierwszy raz to q..cy dostawalem
ale teraz gladko idzie - trzba psiknac na srubokret "WD40" i ladnie mozna podwarzyc i przesuwac
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

centralny zamek
« Odpowiedź #74 dnia: Luty 24, 2006, 21:59:01 pm »

Meggido

• Gość
A po co wyjmować szybkę trójk?tn???

centralny zamek
« Odpowiedź #75 dnia: Luty 24, 2006, 22:03:35 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
A po co wyjmować szybkę trójk?tn???

nikt nie wyjmuje szybki
chodzi o to ,ze zeby boczki zalozyc to trzeba sie nagimnastykowac ,bo uszczelka od trojkatnej szybki przeszkadza
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

centralny zamek
« Odpowiedź #76 dnia: Luty 24, 2006, 22:36:49 pm »

Meggido

• Gość
Eeee, mnie nic nie przeszkadzało... Jak to możliwe?

centralny zamek
« Odpowiedź #77 dnia: Luty 24, 2006, 23:50:34 pm »

Offline Lupo

• Sympatyk
    • Był: FSO Polonez Caro 1.6GLI
Eeee, mnie nic nie przeszkadzało... Jak to możliwe?

Inny rocznik - inne boczki :)
<font color="#FFFFFF">- O! Widzę, że kupiłeś sobie Golfa.
- Nie, wygrałem. Była to druga nagroda w loterii.
- A to co w takim razie było pierwszą?
- Worek kartofli.</font>

centralny zamek
« Odpowiedź #78 dnia: Luty 25, 2006, 01:24:36 am »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
dokladnie
w Plusach boczki maja nieprzyjemny rant
polowe tego rantu oblamali mi w serwisie przy zakladaniu centralnego - tak sie domyslam ,bo jak kupilem auto to mial centralny ,a na fakturze zakupu widniala pozycja "zamek centralny"

centralny zamek
« Odpowiedź #79 dnia: Luty 25, 2006, 14:29:08 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
A z tyłu kumpel mówił że cięgna trzbe powyginać żeby pasowały i normlanie nie wime czy siłowniczki nie powiny się ruszać??
A czy mogliby?cie mi doradzić jaki? zameczek z tych:
http://www.allegro.pl/item87242254_centralny_zamek_4_drzwi_2_mastery_starmach.html
http://www.allegro.pl/item86637361_centralny_zamek_4_drzwi_2_mastery.html
http://www.allegro.pl/item88239955_centralny_zamek_4drzwi_wysoka_jakosc_super_cena.html

dzieki za wsio z gory...