A ja na ZAPa nie moge zlego slowa powiedziec. Orgilalny wytrzymal naprawde dlugo, ok 7 lat bo autko ma 9 lat i 3msc a nowy akus ma juz 2 latka.
Owszem byl kilka razy ladowany i rzeczywiscie dolewalismy wody destylowanej ale 7 lat to duzo... i od nowosci gra radio, 4 glosniki (wczesniej orginalne wiec duzo pradu nie braly ale radio zawsze wlaczam jak wsiadam do autka). Czesto chodzi dmuchawa. I dodam ze wiekszosc jezdze po miescie.
Po 7 latach Jeszcze cos 3mal ale pozniej doladowywalismy go co 3tygodnie wiec dla swietego spokoju kupilem nowy... tez ZAP i narazie doladowany byl raz, w te mrozy, ale wody nie dolewalismy. Radzi sobie drugi rok. Teraz radio troche mocniejsze, 6glosnikow + wzmak i skrzynia... swiatla zima non stop, dmuchawa tez prawie bez przerwy chodzi. Moze mam szczescie co do tego ZAPa ale naprawde jestem zadowolony. Nie pamietam modelu ale ten NIE jest BEZOBSLUGOWY. Specjalnie kupilem taki mimo tego ze doradzali wszyscy nowa BEZOBSLUGOWA technologie.
Aha, Poldus jest uchowany w garazu, szopa z desek ale zawsze ma troszke cieplej i bardziej sucho niz pod golym niebem, to tez ma wplyw na akusia.