co do wycieków to drugi dzien walcze z pompa oleju a dokładnei ciekł mi simmer przedni wału, pojechałem do sklepa koles pobuszował i dał mi katalogowy simmer,nabiłem go nie sprawdzajac i załozyłem pompe,zapaliłem auto i wyciekło mi chyba z pół litra oleju na glebe.Mysle zle nabiłem simmer,no to dawaj po kolejny do sklepa...Kupiłem próbuje na wał i co :shock: za duzy wewnatrz :? wracam do goscia oddałem mu go i poszedłem do inego sklepu całkowicie niezaleznego,koles popatrzył we katalog i daje mi ten sam...Pierdolnałem tym i wyciagnałem druga pompe z drugiego silnika z nabitym simmerem(ale starym) ten był dobry i nei miał luzów...Mam nadzieje ze nie bedzie ciekło.bo jak bedzie to nie wiem gdzie dorwe prawidłowy,skoro w katalogach sa jakies błedy...Pytam typa w sklepie czy moze sa jakies rózne rodzaje tych simmerów,okazuje sie ze ten który mi dał to jedyny któr maja w katalogach do poldrovera...Najgosrsze ze nei mam juz starego (chyba),a te "nowe","katalogowe" sprawdzałem w dwuch silnikach, na dwuch wałach i dla obu jest za duzy...