Można zastosować taki stycznik drzwiowy
https://allegro.pl/oferta/stycznik-do-drzwi-przesuwanych-lacznik-styk-bus-7081856011Oczywiście, trzeba by poszukać takiego z większą ilością pinów. A żeby było więcej miejsca, to można zastosować "harmonijki" z przewodami,jak w zachodnich autach
A co do przelotki z przednich drzwi, to masz rację, jest ciut za krótka.Przerabiałem ten temat, bo miałem elektryczne szyby z tyłu w moim starym caro, do tego centralny i borykałem się z tym samym problemem, czyli brak możliwości przepchnięcia tylu przewodów.Ostatecznie, zrobiłem na przednich przelotkach, ale koniec przelotki, wchodzący w drzwi, musiałem porządnie okręcić izolacją, żeby było jakiekolwiek "prowadzenie" i żeby się to nie zaginało po zamknięciu drzwi.O tyle lepiej, że gdy przelotka jest wypełniona na ciasno przewodami, to niema tendencji do zaginania się, ale jeśli idą tylko np. dwa przewody do centralnego, to lubi się zagiąć, nawet z przodu.Ja miałem tam jeszcze przełączniki szyb w drzwiach, więc wypełniona była na ścisk, choć i tak musiałem dawać jak najcieńsze przewody, żeby się to wszystko zmieściło.