Witka.
Ja też mam groklinki w wersji standard. Żeczywiście są to dobrze wyprofilowane fotele turystyczne. Są stosunkowo twarde i w porównaniu z plusami czy kanapami to mają dużo lepsze trzymanie na boki. Niestety mają jedną wadę. Dla kogoś z szerokim siedzeniem
mogą się okazaćza wąskie w siedzisku. Ja poradziłem sobie z tym problemem podkładając ręcznik kompielowy pod poduszkę siedziska. Siedzę teraz o jakieś 2cm wyżej ale już nie odbija mi się na d.... konstrukcja fotela. Potężni ludzie wiedzą o czym mówię.
Naprawdę polecam. Jak do poldka rewelka. Co do plusów i kanap. CHyba jednak wolałbym plusowskie. Przynajmniej sztywne i równe.
PS. Uwaga dla wszystkich posiadaczy groklinków. Uważajcie na boczki przy wsiadaniu. U mnie niestety się przetarł w fotelu kierowcy
. Wszystko przez to że mam nieco długie nogi (1,9m wzrostu) i seryjną kierę (nad tym już pracuję). Przy wsiadaniu, szczególnie jak blisko jest zaparkowane inne auto, muszę się nieŹle poskładać żeby wysiąść i wsiąść. Może wiecie czy są pokrowce na groklinki.