temat nie jest zamkniety, wrecz przeciwnie (pisalem, ze zostawilem sprawe do dlugiego weekendu, ktory wlasnie mija

)
Wiec tak. Nagrzewnica siedzi w moim poldku (daszek metalowy usuniety), weszla pod deske caro, weszla pod panel srodkowy caro. Ale nie podlaczylem jej jeszcze pod uklad chlodzenia, wiec nie wiem jeszcze jak grzeje. nie podlaczylem jej rowniez pod kratki nawiewowe. bede ja wyjmowal za jakis czas znowu, bo bede na dniach prawdopodobnie oddawal samochod do blacharza, to po tym jak mi go blacharz odda to zrobie fotki i artykul o wkladaniu tejze nagrzewnicy.
Na koniec: NAGRZEWNICA Z OBUDOWA Z TRUCKA PLUSA PASUJE POD DESKE CARO W 90%. (samej deski w zasadzie nie trzeba przerabiac, ale jest kilka innych rzeczy ktore trzeba przerobic). Wiec mozecie juz sie rozgladac za taka nagrzewnica z obudowa (o ile nie boicie sie przerobek i lubicie majsterkowac) :mrgreen:
PS. wie ktos czy da sie naprawic PLYNNY przycisk dmuchawy?

bo niechcacy go spalilem i jest tylko jeden bieg

PS2. jak sa pytania to slucham :mrgreen:
[ Dodano: 2006-05-03, 21:41 ]Fajna ta foto-relacja z wycinania kominka , przyda się jak bede montował nagrzewnice koreańsk? 
oczywiscie bedziesz to montowal razem deska z c+ czy jestes na tyle szalony (zart)

, ze masz to zamiar wlozyc pod deche caro??
EDITTTTTT:oto foty wlozonej nagrzewnicy:

jak widac na ponizszej fotce, dorobilem mocowanie deski. wykonana jest ze znitowanych dwoch warst blachy ocynkowanej, bo taka akurat mialem :-D . nie jest za ladnie, bo robilem to jako testowe rozwiazanie, ale sprawdzilo sie, bo nic nie trzeszczy ku mojemu zadowoleniu i zaskoczeniu zarazem ze to spelnia swoja funkcje.

a teraz zdjecie bez metalowego daszka. blacha dolnej czesci daszka troche niezbyt ladnie ucieta, ale nie bede sie juz z tym raczej bawil, bo i tak to jest za nagrzewnica itp.

tu widac zalepiona jedna dziure po rurce ze starej nagrzewnicy. druga dziure trzeba bylo powiekszyc bardziej w prawo, a lewa czesc dziury zalepic bo za duza by byla.

I jak sie podoba?? :-D

NIECH MODERATOR ZMIENI NAZWE TEMATU NA, np. "panel sterowania i nagrzewnica z trucka plusa" albo cos takiego