No my?lałem że już tylko ja jestem takim moralnym emerytem że czepiam sie tablicy. Ja wyznaję zasadę że jak co? robisz to rób to dobrze. Można furę stuningować w najdziwniejszy sposób i nawet je?li mi sie to nie spodoba to będę miał szacunek dla cżłowieka je?li zrobi to dobrze.
Widzę
CyCu#1904, że masz skrzynkę z bass-reflexem. Ja mam obudowę zamknięt?. Co prawda gra ciszej ale na mój gust lepiej.
Wracajac do napier.... tablicy. W poprzednim poldku cały silnik wycieraczki tylnej szyby mi brzecz?ł
Mam radę dla wszystkich, właczcie techniawkę, wyciszcie albo odłaczcie głosniki, zostawicie tylko woofer tak żeby tylko dudniło. Posłuchajcie ile d?wieków powstaje we wnetrzu i na zewn?trz i powalczcie z tym. Na zewn?trz pozbędziecie sie wie?niaczego wizerunku a eliminuj?c brzeczenie wętrza poprawicie przyjemnosć słuchania i jako?ć d?więku.
Ja wolę cich? lub ?rednio głosna muze. Jak kto? woli napierdal... że idzie ogłuchnać to jego sprawa. Dla mnie bedzie ok nawet je?li kogo? z 5km bedzie słychać, ale niech bedzie to muzyka a nie d?wiek kamieni zrzucanch na pakę kamaza :twisted: