Autor Wątek: FOTKI II  (Przeczytany 299964 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

FOTKI II
« Odpowiedź #760 dnia: Sierpień 21, 2007, 18:29:23 pm »

Russell

• Gość
Cytat: "Piotrek#1923"
Może nie zrzeszony....  :roll:

Hehehe czyli jeden z 99% polonezów w kraju?

FOTKI II
« Odpowiedź #761 dnia: Sierpień 21, 2007, 18:42:02 pm »

Offline Piotrek#1923

• Klubowicz
    • FSO 1.4_1.6_1.8
Może gdybym miał naklejke na tylnej szybie ze strona naszego forum to by sie zaciekawił...

FOTKI II
« Odpowiedź #762 dnia: Sierpień 21, 2007, 18:47:43 pm »

krytyk

• Gość
Cytat: "CyCu"
Analoga.....

krytyk masz racje,calibra,golf II <-- te nadwozia mają to cos w sobie  :twisted:

calibra jeszcze jakos wyglada ale jest FWD czyli samochod dla bab. AWD jescze daje rade. Golf to samochod dla ludzi nie umiejacych jezdzic.

PS. Czy wy naprawde wyjechalibyscie na miasto z orurowaniem w poldzie? Jesli tak to sorry ale gustu to wy nie macie.

FOTKI II
« Odpowiedź #763 dnia: Sierpień 21, 2007, 18:52:41 pm »

Offline Piotrek#1923

• Klubowicz
    • FSO 1.4_1.6_1.8
krytyk, białego analoga zobacz od nas z Warszawy.
Jemu to pasuje a brzydki by był jakby nie miał.
Ja mam takie cuś :

FOTKI II
« Odpowiedź #764 dnia: Sierpień 21, 2007, 18:53:59 pm »

robo

• Gość
według mnie w trucku orurowanie jeszcze jako tako, ale nie w "cywilnej wersji" hehe

FOTKI II
« Odpowiedź #765 dnia: Sierpień 21, 2007, 20:54:15 pm »

tomallus1

• Gość
Cytat: "krytyk"
Golf to samochod dla ludzi nie umiejacych jezdzic.

Czy ja, posiadający Jettę, też się do nich zaliczam?

FOTKI II
« Odpowiedź #766 dnia: Sierpień 21, 2007, 21:03:47 pm »

Offline mastah22

• Sympatyk
tomallus1, sam sie prosisz,nie drąz tematu :D
Koles ma racje z taka wsią na aucie osobowym wstydziłbym sie jezdzic.
  • Jef
  • Czaku

FOTKI II
« Odpowiedź #767 dnia: Sierpień 21, 2007, 21:36:16 pm »

Cycu_E30

• Gość
kolego krytyk, chcialbym zauwazyc iz najpierw napisales ze polonez to
zwykły fabryczny polonez i tak wygląda jak kupa,

a teraz nagle zmieniles zdanie i probujesz wybronic się ze tylko
calibra jeszcze jakos wyglada ale jest FWD czyli samochod dla bab. AWD jescze daje rade. Golf to samochod dla ludzi nie umiejacych jezdzic.

PS. Czy wy naprawde wyjechalibyscie na miasto z orurowaniem w poldzie? Jesli tak to sorry ale gustu to wy nie macie.

nikt nie zmusza cie do przebywania na tym forum,i takie komentarze zachowaj dla siebie lub zaloz własne forum o nazwie FSO POLONEZ WYGLADA JAK KUPA i tam razem z takimi wielkimi krytykami jak ty omawiajcie sobie wygląd tegoz samochodu , tam mnie nie będzie razilo to co bedziecie pisac poniewaz to bedzie swiadczylo o waszej inteligencji.Na tym forum,a konkretniej "FSO - POLONEZ TUNING KLUB" są uzytkownicy ktorzy zachwycają się linią tego auta i widza w nim same pieknosci, przynajmniej ja się moge do nich zaliczyc z czystym sercem.Jesli chcesz powiedziec mi ze nie mam gustu to zachowaj to dla siebie bo szkoda byc wycierał literki na swej (zapewne jakże pięknej) klawiaturze - bo niby jak inaczej moze byc ze czlowiek Twego pokroju mialby klawiature niemodną i wyglądającą jak kupa - lub jak to nazwales polonez.

czasami dziwie sie ze potraficie wysmiewac tak mozna powiedziec wlasny wyrob,to wasi rodzice i dziadkowie to "budowali",moglbys miec chociaz trochę szacunku i przynajmniej na tym forum tak nie pisac.

co do orurowania - zgadzam sie,w caro wyglada brzydko.

FOTKI II
« Odpowiedź #768 dnia: Sierpień 21, 2007, 22:11:20 pm »

robo

• Gość
jak większość polaków, nie doceniają polskiej motoryzacji, począwszy od syreny, poprzez malca i kończąc na polonezie, wszystko co polskie niby jest do niczego, wolę jeździć 10-letnim polonezem niż 20 letnim kadetem albo golfem (bez urazy oczywiście) który przy takim przebiegu jest napewno bardziej awaryjny niż tańszy i młodszy polski wyrób

FOTKI II
« Odpowiedź #769 dnia: Sierpień 21, 2007, 22:13:33 pm »

Offline mastah22

• Sympatyk
Cytat: "robo"
poprzez malca
no malec oprócz nakleji niczego polskiego nie miał...

Cytat: "robo"
wolę jeździć 10-letnim polonezem niż 20 letnim ... który przy takim przebiegu jest napewno bardziej awaryjny niż tańszy i młodszy polski wyrób
no to jest akurat temat do polemiki ale bynajmniej nie w tym dziale ...
  • Jef
  • Czaku

FOTKI II
« Odpowiedź #770 dnia: Sierpień 21, 2007, 22:24:01 pm »

tomallus1

• Gość
Cytat: "mastah22"
tomallus1, sam sie prosisz,nie drąz tematu :D

Niech ci będzie, w takim razie nie umiem jeździć, ale za to mam szybkiego klekota, szybszego niż twój Audik, ale na razie na etapie mniej więcej Poldrovera.

Znaczy się, żeby nie, że OT to podkręciłem faszystowski wyrób :D

FOTKI II
« Odpowiedź #771 dnia: Sierpień 21, 2007, 22:25:13 pm »

Offline Piotrek#1923

• Klubowicz
    • FSO 1.4_1.6_1.8
tomallus1, nie ten temat  :P

FOTKI II
« Odpowiedź #772 dnia: Sierpień 21, 2007, 22:25:27 pm »

Offline mastah22

• Sympatyk
Cytat: "tomallus1"
ale za to mam szybkiego klekota, szybszego niż twój Audik
no i so?? :D
  • Jef
  • Czaku

FOTKI II
« Odpowiedź #773 dnia: Sierpień 21, 2007, 23:42:34 pm »

Offline hans

• go hard or go home !
  • Sympatyk
    • ulep
wielkie brawa dla cyca za skrytykowanie kolegi krytyk ;]

W plusie wygladałoby jeszcze gorzej.
nie masz hebla w gazie?! To narazie!

FOTKI II
« Odpowiedź #774 dnia: Sierpień 22, 2007, 07:22:50 am »

Eddek

• Gość
A w borku? ;)

FOTKI II
« Odpowiedź #775 dnia: Sierpień 22, 2007, 12:08:09 pm »

krytyk

• Gość

nikt nie zmusza cie do przebywania na tym forum,i takie komentarze zachowaj dla siebie lub zaloz własne forum o nazwie FSO POLONEZ WYGLADA JAK KUPA i tam razem z takimi wielkimi krytykami jak ty omawiajcie sobie wygląd tegoz samochodu , tam mnie nie będzie razilo to co bedziecie pisac poniewaz to bedzie swiadczylo o waszej inteligencji.Na tym forum,a konkretniej "FSO - POLONEZ TUNING KLUB" są uzytkownicy ktorzy zachwycają się linią tego auta i widza w nim same pieknosci, przynajmniej ja się moge do nich zaliczyc z czystym sercem.Jesli chcesz powiedziec mi ze nie mam gustu to zachowaj to dla siebie bo szkoda byc wycierał literki na swej (zapewne jakże pięknej) klawiaturze - bo niby jak inaczej moze byc ze czlowiek Twego pokroju mialby klawiature niemodną i wyglądającą jak kupa - lub jak to nazwales polonez.

czasami dziwie sie ze potraficie wysmiewac tak mozna powiedziec wlasny wyrob,to wasi rodzice i dziadkowie to "budowali",moglbys miec chociaz trochę szacunku i przynajmniej na tym forum tak nie pisac.

Jakby jakiś moderator czy administrator zdecydował że łamię regulamin to by dał mi bana. A bana nie mam wiec nie cfaniakuj. Pan i władca jestes? Będe sobie krytykował polda ile mi się bedzie podobało.
Zwykły stockowy pold wygląda jak kupa, dopiero po paru modyfikacjach zaczyna być wizualnie znośny a nawet ładny, jak ktoś się bardzo postara. Jazda jakimkolwiek samochodem nie terenowym z doczepionym orurowaniem to wiesniactwo. Polonez analog tez wygląda głupio, wszystkie miejskie samochody z zawiecha terenowa wygladaja smiesznie. Przykładem może być specjalna wersja golfa. W ogole cały twoj post jest śmieszny, o czym ty piszesz? Jak polskie to juz nie mozna skrytykowac?

PS. Ciebie nikt nie zmusza do czytania moich opinii

FOTKI II
« Odpowiedź #776 dnia: Sierpień 22, 2007, 13:13:45 pm »

Offline Mr.D

• Sympatyk
    • Atu + '99
Obserwując wypowiedzi osobnika krytyk wnioskuje iż jest on albo bardzo nudzącym się 13 latkiem chcącym się dowartościować, albo właścicielem golfa czy też innej szkarady from Germany :twisted:

Za ostrzeżenie lub bana ja bardzo administracji dziękować :roll:
"Cars have never been about brand association: it's about culture and expression. It's about the people, the scene, the community, and friends."   Mike Burroughs

"simple and clean look will never go out of style."    Elvis Skender

FOTKI II
« Odpowiedź #777 dnia: Sierpień 22, 2007, 14:42:56 pm »

Cycu_E30

• Gość

Jakby jakiś moderator czy administrator zdecydował że łamię regulamin to by dał mi bana. A bana nie mam wiec nie cfaniakuj. Pan i władca jestes? Będe sobie krytykował polda ile mi się bedzie podobało.
Zwykły stockowy pold wygląda jak kupa, dopiero po paru modyfikacjach zaczyna być wizualnie znośny a nawet ładny, jak ktoś się bardzo postara. Jazda jakimkolwiek samochodem nie terenowym z doczepionym orurowaniem to wiesniactwo. Polonez analog tez wygląda głupio, wszystkie miejskie samochody z zawiecha terenowa wygladaja smiesznie. Przykładem może być specjalna wersja golfa. W ogole cały twoj post jest śmieszny, o czym ty piszesz? Jak polskie to juz nie mozna skrytykowac?

PS. Ciebie nikt nie zmusza do czytania moich opinii

Witaj,własnie wrocilem z pracy
Nie jestem panem i władcą tegoż portalu,nie bylem i nie będę, ale jako wierny fan i uzytkownik tego samochodu uwazam iz piszesz brednie, napisales ze Zwykły stockowy pold wygląda jak kupa dla mnie wyglada nadzwyczaj fajnie,gdybys napisal WG MNIE... owszem,moglbym się z tym pogodzic (są gusta i guściki)

życzę Ci zebys kiedykolwiek ujrzał Analoga na żywo - wtedy byś mogł stwierdzic ze jest brzydki, ale jestem pewien ze Twoi rodzice oglądając go w gazetach zachwycali sie nim (lub zwykłym polonezem)

polskie - mozna skrytykowac, lecz prosilem o odrobine szacunku dla tego samochodu tymbardziej ze jestes na forum MIŁOŚNIKÓW a nie krytyków  :idea:

kolego, chcialbym bardzo poznac Cię (szkoda ze juz po Czerniewicach), z pewnością jesli jestes tak odważny na forum to na żywo tez bylbys ?( nie pytam czy wpadniesz na Czerniewice 2008 bo napiszesz ze jest to wiejski zlot przebrzydłych samochodow a pozatym 3 razy zdarzysz o nim zapomniec i zmienic "piaskownice")

a jeszcze bardziej chcialbym zobaczyc zdjęcia ( o ile to mozliwe) Twojego samochodu,lub przynajmniej poznac jego markę i model  :) <-- zapewne jest on zaprojektowany przez najslawniejszego projektanta i zostal uznany za najładniejszy bądź za najbardziej seksowny samochod swiata  :)

FOTKI II
« Odpowiedź #778 dnia: Sierpień 22, 2007, 15:16:17 pm »

Eddek

• Gość
CyCu, daj se na luz, szkoda klawy ;)

FOTKI II
« Odpowiedź #779 dnia: Sierpień 22, 2007, 15:45:44 pm »

Offline Mr.D

• Sympatyk
    • Atu + '99
a jeszcze bardziej chcialbym zobaczyc zdjęcia ( o ile to mozliwe) Twojego samochodu,lub przynajmniej poznac jego markę i model  <-- zapewne jest on zaprojektowany przez najslawniejszego projektanta i zostal uznany za najładniejszy bądź za najbardziej seksowny samochod swiata

Też już o to pytałem :twisted: nie ma szans żeby wstawił, chyba się wstydzi  :P
"Cars have never been about brand association: it's about culture and expression. It's about the people, the scene, the community, and friends."   Mike Burroughs

"simple and clean look will never go out of style."    Elvis Skender