0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
no ladnie ten polonez oswietlony tylko caly prad idzie z aku?.Nie jest przeciazona instalacja?
Lepsze sa zimne katody do podswietlania takich elementow jak dywaniku etc ale drozsze prawie 2razyhttp://www.allegro.pl/item117591695_zimna_katoda_dlugosc_27cm_12v_blue_red_green.htmlsam się bede zastanawial czy kupic diody ( i sie troche pobawic) czy takie katody [ Dodano: 2006-08-02, 13:37 ]Cytuj (zaznaczone)no ladnie ten polonez oswietlony tylko caly prad idzie z aku?.Nie jest przeciazona instalacja?te diody biora tyle pradu co wcale ze raczej nie :D
ogolnie diody biora bardzo malo tyle co wcale w motorowerze mialem taki maly akumulator byl jeszcze to to swiecilo i swiecilo....
U mnie tez się nie iczy ilo?c tylok jako? ale chce obczaić ile ma diodek w poldzie...Ja mamwszystkich a ja mam tylko 34 diody w poloni....
Cytat: "Pudzian_Puławy"U mnie tez się nie iczy ilo?c tylok jako? ale chce obczaić ile ma diodek w poldzie...Ja mamwszystkich a ja mam tylko 34 diody w poloni....40 szt to ja mam z samego przodu do dswietlenia zderzaka grilu i podwozia do tego dochodzi 6 neonów w 3 kolorach.reszta w ?rodku ale nie wszystko jest podł?czone.teraz musze zamontowac listwy pod progami i z tyłu itd...
A swoj? drog?, czekam, aż kto? pobije mój wynik diodowy w poldusiu.....No to ile masz diód w poldzie?? ja mam troszke.... a jak co? to do galerii odsyłam