Czegoś nie rozumiem ! Zkasztanić auto tak żeby , rwało opony . ukręcało półośki , żle się kierowało i paliło więcej ? To wszystko za własna kasę aby raz na jakiś czas dać darmowe widowisko jakimś głąbom na mieście ? chyba to chore . A co z jazdą na codzień ?
sorry ale widac tu sie roznimy.... zreszta roznica wieku chyba to spowodowala...
wszystkie tu modyfikacje są wprowadzane dla polepszenia prowadzenia/polepszenia samopoczucia kierującego,jezeli ktos to lubi,lubi latac bokami rpzez zakrety to jego sprawa,nikt nie chce zadnym debilom udowadniac na miescie, ze szperą NORMALNIE mozna jezdzic na codzien, to ze ty lubisz seryjne,auto to nie znaczy ze my mamy lubiec.Denerwuje mnie takie krytykowanie,osoba zakladajaca temat wie o wszystkich niedogodnosciach zwizanych z dana modyfikacja,nie musisz nam uswiadamiac niczego,twoja sprawa ze chcesz miec niczym nie wyrozniajacego sie poloneza,lubisz jezdzic 70km/h itd. ..... twoja sprawa,nikt cie nie krrytykuje,nie mowi ze jestes zawalidroga, albo ze jestes... bo nic w aucie nie robisz jezeli nie odpowiada ci to o czym w danym temacie jest mowa,uwazasz ze to glupota to zachowaj to dla siebie.Przepraszam ale denerwuje mnie takie krytykowanie innych jezeli samemu sie nic nie zrobilo.Ja majac mozliwosc dostania szpery zalozylbym ja,tak chce te ukrecane poloski,rwane opony,wieksze spalanie - co z tego bede mial? przyjemnosc z szalenstw samochodem - tak wiem... dla Ciebie to nic nie znaczy... (znam to z kadś)