Czołem wszystkim
Mastah22 dziękuję za zamieszczenie fotki mojego CA bo ja naprawde nie miałem jak i kiedy tego zrobić.
Co do JMR,a to musze sie ruszyś do poldka i przeczytać ze zmieniarki jak sie ten kawałek nazywa. Ale jest to kawałek wersja koncertowa.
W 2006r na Czerniewicach też kilku kolegom zapuściłem ten kawałek (m.in. kolega Bocian miał okazję tego doświadczyć ).
Od tamtego czasu zabudowa uległa calkowitej metamorfozie tak jak mastah22 zwrócił na to uwagę. Jeszcze dzisiaj pamiętam jak prawie sobie nie klęknąłeś jak ci pokażałem co w bagażniku wożę. Wrażenie bezcenne zrobić na kimś zajefajne wrażenie.
A co do klocków to tylko i wyłącznie vdo dayton i to te najlepsze rzeczy w oferty.
Obecnie te klocki można na allegro szukać. Ostatnio głośniki HPC 1700 na allegro poszły za ok 250 pln co jest prawie jak darmo bo ja za te głośniki w vdo w-wie dałem 1tysia.
Co do jury sędziowskiego to był to mój pomysł aby Panie nas oceniały. I tak to zająłem 3 miejsce. Nie ukrywam ze specjalnie zrobiłem taki zabieg bo chciałem w jakiś sposób wyrównać siły pomiędzy uczestnikami w CA . I MI SIE TO UDAŁO
O licho ale się rozpisałem