Kiedys pare lat temu dzieki Lajce sie wogóle pojawiłem na PTK poniewaz ściągnął mnie z AK jak pisalem na ich forum jeszcze na motonewsie. Kiedys PTK a zwłaszcza sekcja DŚ to była jedna wielka rodzina :mrgreen: . Nie przyjezdzalo sie na spoty dla samochodow tylko dla ludzi , a kto czym przyjechal to byla jego sprawa. Nikt nikomu nie wytykal ze przyjechał czyms innym jak polonez.
Teraz czytajac te watki denerwuje mnie wyśmiewanie sie z FEFKowców itp (i nie mowcie ze tak nie jest bo sam czytałem to nawet chyba w tym temacie). Kiedys można powiedziec spot środowy to był jeden wielki spot PTK,FEFK,DKT i prawie wszyscy sie znali. Teraz czytajac te niektóre posty gdzie sie wyśmiewa innych uczestników spotów ktorzy w ten sam dzien o tej samej godzinie je organizuja to jest poprostu nie na miejscu.
Łajke tez znam juz pare lat i nigdy nic do niego nie miałem i nadal nie mam , równy gośc i tyle jak i zresztą cała stara ekipa ptk którą dawno dawno temu miałem okazje poznać

.
Czasy sie zminily , wsumie spoty środowe te pod mostem milenijnym to jzu nie te same co pod Pocztą. Wtedy były najlepsze czasy sekcji DŚ. To prawda kiedys sie czekało na kazdy srodowy spot , odbywal sie on co tydzień , nie zawsze kazdy mogł przyjechac ale zawsze ktoś był. To juz nie wróci , ten klimat równiez , niestety niektórym czasu juz brakuje poniewaz juz go nie ma tyle co kiedys i wogole stara ekipa sie starze jak by nie było

. Grille w lasku rędzińskim czy gdziekolwiek indziej , zimowe sponatany rowniez w lasku rędzińskim , to juz chyba nie wroci niestety

.
W 2003 roku jeszcze mnie nie bylo w PTK ale w 2004 juz bylem i tutaj taka jedna fotka ze sponatanu grillowego

.

Lub tutaj z tego co margi juz wklejal

. Dokladnie robione 15.12.2004r.

Mi może kiedys jak wkońcu czas pozwoli to pojawie sie na spocie.... tylko własnie.... jak czas pozwoli.... a z tym kiepsko jest ostatnio u mnie....