17:30 i chyba wszyscy zadowoleni oficjalnie ?
Rafał Jak możesz aparat przytargaj cykasz konkretne foty coś powinno wyjść
Nie wiem jak reszta, ale ja dziś się właśnie dowiedziałem od kolegi Mike93, że nie jedziemy. A samemu mi się nie kalkuluje jechać.
Aktualne wszystko?
Zamorduje Was. Całe wakacje jak jest ładnie ani słowa, jak zaczyna lać i piź*ić to spota z grillem robią:)Wpadnę na godzinkę, pokazać dziecku prawdziwe samochody, ale w grila w taką pogodę nie wchodzę
Cytat: Cyneq w Wrzesień 01, 2012, 18:31:50 pmZamorduje Was. Całe wakacje jak jest ładnie ani słowa, jak zaczyna lać i piź*ić to spota z grillem robią:)Wpadnę na godzinkę, pokazać dziecku prawdziwe samochody, ale w grila w taką pogodę nie wchodzę ...Zdjęcia jutro wezmę od Magdy i dodam. Tylko pytanie czy tutaj wrzucić ?
wróciłem ze spotu i dolałem 0,5 litra oleju kiling udany, Maxiu o ile długości aut byłeś w tyle? Bo na moje to minimum 3
Panowie Ku... tak mnie odstawialiście 16K4F ale Abimex nie poddawał się przekraczając 130Km/h zapalił mi się check engine zgasiłem zapaliłem i przestał Grubo myślę nad K16 ...
Ale fioletowo za Tobą było, to jest pewne
Cytat: Arti28 w Dzisiaj o 01:18:22Panowie Ku... tak mnie odstawialiście 16K4F ale Abimex nie poddawał się przekraczając 130Km/h zapalił mi się check engine zgasiłem zapaliłem i przestał Grubo myślę nad K16 ...Trzeba było slalomem omijać przeciwników Myśl myśl.....Co najgorsze po drodze zniknął nam Krzychu Naciągacz!
Cytat: Maxiu w Dzisiaj o 13:53:46 Ale fioletowo za Tobą było, to jest pewne Wojtas zrobił siwy dym ... ale skubany leci jak pocisk
Cytat: wojt@s w Dzisiaj o 00:34:44 wróciłem ze spotu i dolałem 0,5 litra oleju kiling udany, Maxiu o ile długości aut byłeś w tyle? Bo na moje to minimum 3 Do 80 km/h 0,5 długości, potem ostro zaczęła rosnąć i nie patrzyłem na prędkościomierz , ale 3 długości to tam nie było Czyli krótko mówiąc statystyczny błąd długiego mostu. Ale fioletowo za Tobą było, to jest pewne