mlodyolek, miejsce na panel ciekawe, czy wygodne to nie wiem. Moj brat widzial na jakiejs stronie opis zakladania w tym miejscu panelu od radia, wiec i od szyb pewnie sie da.
Daro, tak to chyba taki sam podnosnik, chcialbym go odlaczyc od szyny, i wykorzystac sam silnik z rolka. Mozesz mi powiedziec, jak jest w polonezie oryginalnie zrobiony tylny podnosnik, tam gdzie jest korbka - jaki sposob jest zrobione to, ze linka nie slizga sie po osce tylko przesuwa, z tego co widzialem to cala linka jest dosc solidnie nasmarowana. Czy ona tam ma jakis docisk do rolki? Zauwazylem tam tylko dwie osie, na jednej jest korbka, a na drugiej linka, zazebione ze soba kolkami zebatymi.
I w ktorym miejscu jest laczenie poczatku i konca linki?
Ty u siebie jesli dobrze doczytalem skonczyles juz ten projekt i wszystko smiga, a silniczek dales w miejscu korbki, pomiedzy szyba a wewnetrznym poszyciem, czy u dolu drzwi?
Ja bym wolal u dolu bo tam jest szerzej, tak wstepnie mierzylem to na wysokosci dolnej krawedzi tego najwiekszego otworu w poszyciu - po stronie zawiasow - jest ok 7,5cm szerokosci.