To na prawdę oślepia. Jak już chcecie szpanowac to załóżcie niebieskie żarówki z tesco. Też bedzie efekt ksenonu ale bez oślepiania. Ja na prawdę sporo jeżdżę i drażni mnie takie buractwo co sobie brykę przeraba tak że ma w dupie to że moze to innym życie utrudniać.
rozumiem że drażni nie fachowo zrobiony xenon (mnie też drażni)a xenon chce montować NIE DLA SZPANU tylko dla własnej wygody i bezpieczeństwa!! Poza tym jak zamontuje wszystko jak trzeba to niby dlaczego ma oślepiać

Bedzie soczewka która stworzona jest pod xenon (nie pseudoxenon HID z allegro) bedzie spryskiwacz i układ zapobiegający świeceniu w niebo jak dociąże tył auta. Wszystko zostanie ustawione na stacji diagnostycznej, jeśli nie bedzie dawać odpowiedniego rozkładu światła to bedzie albo wywalone albo przerobione jeszcze raz. Tak że nie wiem czemu się rzucasz i z góry zakładasz że jestem burakiem który to s.p.i.e.r.do.l.i i bedzie jeździł i walił wszystkim po oczach. A może poprostu zazdrościsz

Masz jakies kompleksy czy coś?? Ja szczerze Ci zazdroszcze poldoforda ale nie mam zamiaru Ci go skopać niech służy i cieszy jak najldłużej, więc czemu się czepiasz moich świateł

?
[ Dodano: 2008-02-15, 18:21 ]hmm.. szkło polerowane.. takie ladne koleczko Ale bi ze sprintera? myslalem ze to z audi jakiegos albo bmw?
badz co badz swieci po bozemu Ja widze wsio a innych nie razi..
gdzybyś miał chwile kiedyś wolną to daj znać podjechałbym oglądnąć Twoje xenony może coś ciekawego podpatrze :D