jak wyzej najbardziej jest to odczuwalne po dluzszej jezdzie w miescie kazde ruszanie to lewarek malo sie nie urwie w dodatku powstaje taki efekt ze auto jakby bylo hamowane i ciezko bujnac z pierszego biegu i wogole jakos ciezko idzie do przodu ,czesto obroty spadaja przy ruszaniu ,ten efekt jest odczuwalny takze na wstecznym biegu.Wymienione jest lozysko oporowe i tarcza, docisk pozostal ten sam ma przeleciane jakies 80 tys.
uwazam ze docisk jest w dobrym stanie wiec pozostal stary ,ale podejrzewam ze cos moze z poduszka skrzyni lub wal moze ma jakies bicie od wyrobionej ktorejs czesci,w napedzie nic nie bylo robione poza lozyskami,krzyzaki maja grubo ponad 100tys,tak samo podpora i przegub i inne czesci.
Nieraz to sie dzialo ale ostatnio w miescie to juz standard wkurza mnie to niesamowicie i dlatego postanowilem dluzej nie czekac i zasiegnac porady co moglo poleciec bo co docisku to raczej jestem pewien ze jest ok!
Wiem ze bylo juz na ten temat ale jak napisze w starym poscie to nie wiem czy ktos zechce czytnac ,wiec napisalem nowy