dla mnie te samochody tej marki sa przereklamowane.
Z góry mówię, że post wygaśnie. Moim zdaniem mlodyolek#1934 auta te nie są przereklamowane, tylko zakatowane przez wiejską młodzież i dlatego niektórzy mają do tych samochodów niechęć. Oczywiście nie mam na myśli tutaj modeli nowych, bo rzadko który tatuś kupi swojemu wiejskiemu synkowi dwu czy trzyletnie bmw. Mam na myśli auta serii E30 czy E36 (nie chcę tutaj urazić 200sx). Wiejski synek dopadając takie bmw myśli po prostu, że jest królem drogi i butuje temu biednemu silnikowi 1,6 czy 1,8 do odcinki lub próbuje od razu łapać boki bez blokady dyfru, bo naoglądał się za dużo szybkich i wściekłych... A jeśli już ma tą szperę, to nie potrafi jej dobrze wykorzystać. Trochę zboczyłem z tego o co mi chodzi, ale myślę, że jeśli chodzi o ich wykonanie, "pierrrdolnięcie" pod pedałem niektórych jednostek napędowych (pomijając silniki serii S, czyli te montowane w Mkach), stabilność i zachowanie się samochodu na drodze, to myślę, że jest to samochód dobrej jakości. To się szczaw rozpisał i znowu marudzi...