0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
http://img3.imageshack.us/i/dscn5854.jpg/
Kolego a podpowiedź mi bo mam zamiar również robić swapa tyle że z silnikiem od omegi coraz bardziej niechętnie myślę o oplowskim wynalazku.Myślę również nad m20b20 albo m52b20 (wszystko zależy od kasy).I mam takie pytanko silnik betki wszedł bez problemu? Skrzynia też w tunel się zmieściła?No i co z gałką zmiany biegów?
Ciężko znaleźć dobre 2.5L które nie jest upalane, a jak już jest to kosztuje sporo $. Duzo łatwiej znaleźć dobre 2.0 które w dodatku jest tańsze, ponieważ wszyscy wymieniają na większe pojemności a w polonezie takie M52B20 spokojnie by wystarczyło -jedyny problem to taki ze są to silniki R6 i są bardzo długie, duże i ciężkie jak na Fso
Cytat: "Elwood#1887"Ciężko znaleźć dobre 2.5L które nie jest upalane, a jak już jest to kosztuje sporo $. Duzo łatwiej znaleźć dobre 2.0 które w dodatku jest tańsze, ponieważ wszyscy wymieniają na większe pojemności a w polonezie takie M52B20 spokojnie by wystarczyło -jedyny problem to taki ze są to silniki R6 i są bardzo długie, duże i ciężkie jak na Fso2 litry to r6? Mnie się wydawało że 2.0 to jeszcze r4.
2,5l hmmm mialem taki plan ale spalił na panewce;Pchyba sie wystraszyłem jego gabarytu i wagi heheh.Ale w miare jedzenia apetyt rosnie, buda bedzie przyszykowana a zatem kto wie co bedzie za dwa lata:P ,osobiscie3 wyrywałem serduszko 2,5 z e36. igła sztuka. ale chyba troszeczke przy ciezki do polunka;P
Belke łaczaca wahacze musialem przesunac na rzecz owej miski z m42
fleks młotek i jedziesz a tak powaznei to tez sie zastanawiam jak mozna belke przesunac masz jakies zdjecia tego
przypuszc zam ze bez molota sie nie obecszlo ale jak mozna przsunac belke przdniego zawiesznia? Przeciez to elment zawieszenia, spoko podciac troche rozumiem ale przesunac?