Autor Wątek: białe lampy - czy za to można dostać mandat?  (Przeczytany 7664 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

białe lampy - czy za to można dostać mandat?
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 22, 2006, 18:11:29 pm »

ka3or#1818

• Gość
andy_c, ja miałem atest na te z przodu. przepuszczalno?ć w przepisach wynosiła na przedni? szyb? 75%
ja miałem 80%
kazali mi zrywać i nic ich nie obchodziły atesty

teraz nie mozesz miec wcale przyciemnionej szyby z przoodu :(

« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 22, 2006, 18:26:49 pm »

andy_c

• Gość
jak pokazesz im papierek insytutu szkla i ceramiki ktory to znajduje sie w krakowie to mozesz miec przyciemnione. majac ten papierek w reku masz nad nimi przewage.

« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 22, 2006, 20:24:28 pm »

Arnold

• Gość
I co my?lisz że powiedz?: "O, przepraszamy, Panie kierowco. Piękne szybki, proszę jechać dalej" ??? Nie ma mowy. Wła?nie taki akcje miałem na my?li. Nawet papierek ich nie obchodzi. Jak już tu kto? przytoczył - mog? ci powiedzieć, że nie maj? takiej firmy na li?cie i po jabłkach.

« Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 24, 2006, 13:49:22 pm »

Cycu_E30

• Gość
a u mnie jezdzi od 2 lat caro srebrne z takimi lampami, całe w orciari, i nic widocznie mu nie robia bo smiga tak caly czas  :roll:

« Odpowiedź #24 dnia: Czerwiec 26, 2006, 12:13:31 pm »

PeNY#1816

• Gość
Mój kumpel z Przemy?la ma u siebie w Caro białe lampy z tyłu, a odblaski przykleił pod zderzakiem, s? najniżej jak tylko dało się je umie?cic, w zasadzie prawie ich nie widać, ale w razie kontroli - s?... :D

Niemniej jednak przegl?du z takimi lampami nie przechodzi i raz na rok zakłada stare lampy na jeden dzień... :D

« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 08, 2006, 12:26:15 pm »

Kojack

• Gość
Zakładaj te lampy jak mozesz. Wazne zebys pozakładał kolorowe żaróweczki odpowiadaj?ce kolorom ?wiateł a tak to nic ci nie zrobia.

« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 08, 2006, 12:32:53 pm »

Offline mastah22

• Sympatyk
Gówno prawda,lampy z allegro nie maja homologacji o ile w przypadku biało-czerwonych(takich jak ma Alien i ja) raczej sie nie czepia bo podobne sa do plusowskich i takie sa im znane,to w przypadku białych jak juz sie czepia to dowód leci i tyle.Kiedys jak mnie trzerpali to sie doj..ł za brak znaczków homo na biało-czerwonych i cudem unikn?łem straty dowodu...
  • Jef
  • Czaku