0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
to gdzie są wyprowadzenia do podłączenia samych foteli/mat ?
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
Odkopię nieco temat.Pacjent Caro Plus GSI A.D. 2001 (księżycowy gzik)Wczoaj zdjąłem deskę bo robię generalne porzadki po poprzednim właścicielu i natknąłem się na wolna wtyczkę wyglądajacą jak stare od klawiszy. Zdziwiło mnie tylko jedno że były tam 3 albo 4 cienkie przewody ale ustawione w rzędzie. nie patrzyłem dokładnie na kolory bo mrok się zbliżał ale wyglądały na jakieś "warjacje" zielonego. Tak się zastanawiam od czego to może być bo raczej nie od klawisza bo podświetlanie nei będzie działać. A jeśli juzto od jakiej funkcji.A i dodam że auto z wyposarzenia elektrycznego to totalny golas (jedynie alarm dokładany). Dopiero jestem na etapie dozbrajania w to co mi wpadnie w ręce...
To chodzi Ci chyba o taką samą białą z czterema konektorami do której dochodzi jeden czerwony i właśnie jest rozgałęziony do sąsiednich i wychodzi z głównej wiązki i z prawej strony jest schowane pod dechą..a jakieś zdjecie tej kostki najlepiej z miejscem gdzie sie znajduje bo akurat potrzebuje dodatkowego zasilania a nie miałem gdzie sie podłączyć...
A masz przełącznik "jazda z przyczepą" (symbol haku) ? Jeśli nie, to to. Cienkie kabelki, bo daje tylko sygnał do urządzenia mikroproc. Każdy mikroprocesor obsługuje tą funkcję, ale nie każdy Polonez ma ten przełącznik.
Potwierdzam to "hak". Zdobyłem ostatnio taki przełączniczek i na desce rozdzielczej pojawia się zielony symbolik haka. Nie wiem tylko co to daje ale jak już mam to zawsze będzie ciekawiej.