Jak można zamienić FSO na jakiegoś szajswagena ?Tak pytam z ciekawości
dobrej cenie i dobrze zrobi progi i dopieści podłogę
Cytat: qziok w Październik 28, 2012, 14:08:38 pmno naprawdę już po kim, ale po tobie to bym się nie spodziewał, taki ciekawy projekt, wreszcie ktoś miał przełamać barierę VVC robiąc wszystko jak należy a tu nagle... no nie jestem zadowolonyNo niestety życie płata różne figla myślę że kolega Silver zrobi to tak jak należy ma dobrą bazę do tego wszystko ma gotowe można powiedzieć kwestia tylko połączenia i odpalenia go. Nie mówię że całkowicie rezygnuje z FSO. Chwilowy odpoczynek musi być posprzedaje to co mam do sprzedania kupie auto do jazdy i może z czasem kupie jakiegoś poldka i może mając 2 auta znów zmierzę się z VVC zobaczymy czas pokarze, na razie pasuje to co mam posprzedawać i kasę odłożyć. Zresztą kto będzie na Podpromiu 11 to będziemy gadać. FSO to nie tylko samochody ale bardziej "ludzie" ekipa z którą miło się spędza czas.
no naprawdę już po kim, ale po tobie to bym się nie spodziewał, taki ciekawy projekt, wreszcie ktoś miał przełamać barierę VVC robiąc wszystko jak należy a tu nagle... no nie jestem zadowolony
łazar.... łeb ci upier*dole.