nie wiem jak na pozostalem pytania ale jezeli chodzi o filtr poweitrza to nic sie nie stanie jezeli dasz dluzszy dolot bo przeplywomierz i tak masz przy samym filtrze wiec nic ci nie robi czy bedzie to 20 cm czy 60 :D
-czy pompa z mpi 1.6 (paliwa) jest taka sama w 1.4?
-mam zamiar wszczepić tylko przednią część instalacji czy w takim razie tylne wiązki w plusach są takie same?
-mam zamiar zainstalować pompę wspomagania oryginalną z rovera czy ta pompa będzie poprawnie współpracowała z przekładnią kierowniczą z poloneza?
czy pompa z mpi 1.6 (paliwa) jest taka sama w 1.4?
w przyszłości jestem zdecydowany zamontować silnik rovera 1.8 z serii k jakie w związku z tym czekają mnie dodatkowe modyfikacje? Czy będę zmuszony do wymiany komputera czy wystarczy podłączyć większe wtryski zachowując kompa z 1.4? Liczę na Waszą pomoc.
Myślałem że to zwykły immo przelotówka.
Żeby nie tworzyć nowego tematu podłączę się pod ten.Mam 1.6 GLI i w zestawie dostałem jeden kluczyk. Po zimie i rozładowanym akumulatorze jak chciałem go uruchomić, to za uja nie dało rady na dłużej niż 2 minuty. Po prostu gasł i nawet gdy odpalił, to nie gasły światła awaryjne. Tzn. może zgasły na 2 sekundy tuż po odpaleniu, a potem znów włączały się. Czy jeżeli po prostu usunę centralkę alarmu (jakiś patrol, patriot, coś takiego) i centralny zamek ( firmy fox), to stary komp będzie działał czy nie? Dodam, że auto jest już rozebrane, wjechało na tych migających światłach do garażu i aku od razu odpiąłem.wygaśnie za 3 dni
to stary komp będzie działał czy nie?
Zamienil stryjek siekierke na kijek
Jak chcesz sprzedac komp i wiazke wtrysku od OHV to musisz zdemontowac immo - bez niego komp nie ruszy a silnik nie odpali
Nie przeczytałeś dokładnie całego tematu.
Pytanie moje było czy mogę zostawić kluczyki ze starym immobilazerem. Czy imobilazer w polonezie jest to całość włącznie z komputerem?
Mozesz, immo jest 2 czesciowe -jedna czesc schowana pod deska rozdzielcza a druga w komputerze wtrysku, tyle ze przy roverze immo nie bedzie dzialalo wiec miej tego swiadomosc
To ja nie wiem co ja mam za poldka bo ma i silnik z rovera i immo i jeszcze w plusie....
Z tego co piszesz to jak w przyszłości będę chciał sprzedać kompa z mpi to razem z tym immo jako komplet?
Hmm być może masz rację bo kontrolki na desce w tym roverze z immo nie mam a transponder jest więc chyba auto miało wymienione kluczyki z jakiegoś innego poldka.