0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "waldi919"A mój wczoraj pomyślnie przeszedł przegląd techniczny, diagnosta nawet nie zwrócił uwagi na silnik tylko jego wzrok przykuła sprężarka od klimy i zapytał- to on ma klime? :D poza tym ( nie ma się czym chwalic ale...) podkusilo mnie i na kawalku prostej drogi(obwodnica) zamknalem licznik, wedlug tabeli prawie 190km/h(mam film ale kiepskiej jakosci)... to bylo pierwsz i ostatni raz :D polonez nie nadaje sie do takich predkosci :D poza tym zycie mamy tylko jedno...poka filma :D(wygasnie)
A mój wczoraj pomyślnie przeszedł przegląd techniczny, diagnosta nawet nie zwrócił uwagi na silnik tylko jego wzrok przykuła sprężarka od klimy i zapytał- to on ma klime? :D poza tym ( nie ma się czym chwalic ale...) podkusilo mnie i na kawalku prostej drogi(obwodnica) zamknalem licznik, wedlug tabeli prawie 190km/h(mam film ale kiepskiej jakosci)... to bylo pierwsz i ostatni raz :D polonez nie nadaje sie do takich predkosci :D poza tym zycie mamy tylko jedno...
moje 2.0 GSI z przełożeniem 3.73 i trzema osobami na pokładzie.
Cytat: "waldi919"moje 2.0 GSI z przełożeniem 3.73 i trzema osobami na pokładzie.A zapytam z ciekawości co to za GSI 2.0 bo pierwszy raz słyszę.Czy to jakiś swap ? czy też seryjka ?,bo mi jakoś nie pasuje .
A zapytam z ciekawości co to za GSI 2.0 bo pierwszy raz słyszę.Czy to jakiś swap ? czy też seryjka ?,bo mi jakoś nie pasuje .
Polecam dokładanie wygłuszenia - efekt zadziwiająco dobry :wink:
A to SS-man sie nam pojawil
xiw, witam Kolegę z Legnicy wkońcu ktoś z okolicy się pojawił na forum :Dmisiek_staszic, jak otwarłeś oryginalne kierunki ? A moim pojechałem dziś do pracy i wróciłem