Mam gorącą prośbę do was. Jeżeli ktoś dysponuje przetwornicą samochodową na 220V to bardzo prosiłbym żęby ze sobą zabrać.
Dodatkowo jeżeli ktoś ma możliwość prosiłbym o zabranie:
- butla turystyczna (taka z palnikiem gazowym lub dwoma)
- grill (ja jednego przywioze ale to będzie mało)
- przetwornica samochodowa
- jeżeli ktoś ma to jakąś lampkę/latarkę na 12V co by w nocy było coś widać.
- podnośnik jakiś porządny (najlepszy taki na kółkach hydrauliczny) dlatego że różne rzeczy się zdarzają. Bardzo proszę też o wyposażenie techniczne samochodów w podstawowe narzędzia, bo jak znam życie komuś na 100% coś się "spuje" i będziemy coś dłubać. Zawsze tak jest na każdym spocie. Nie żebym nie miał zaufania do samochodów ale unikniemy wielu kłopotów (np kto ma kawałek węża gumowego bo cieknie i nie ma jak wrócić) - nie popadajmy tez w paranoję i nie przywoźmy ze sobą silnika, ale taśma izolacyjna, kawałek drutu czy wężyka paliwowego będą odpowiednie.
Sprawy organizacyjne: Jako że na pewno będzie ognisko będe miał prośbę do kolegi marela i osób które nie mają instalcji gazowej w aucie.
Otóż trzeba się będzie w piątek przed zmrokiem oddalić z ośrodka celem zebrania odpowiedniej ilości drzewa na całą noc , stąd prośba o udostępnienie 2-3 samochodów do przywiezienia drewna (marel ma kombi stąd moja prośba)
Jeżeli ktoś dysponuje namiotem to bardzo proszę o taką informację i jeżeli ma możliwość niech zabierze. Ja sam nie mam namiotu i marne szanse na wypożyczenie (nikt znajomy nie ma) w ostateczności jeżeli temperatura będzie tragicznie niska w nocy, można spać w aucie, jednak uznaję to za ostateczność (z doświadczenia wiem żę spanie w aucie to frajda ale na dłuższą metę nic przyjemnego)
Jeżeli macie jakieś pytania w kwestii organizacyjnej służe pomocą. PRosze mi wybaczyć jeżeli gdzieś czegoś nie wiem, ale podejmuje się organizacji sam w czym dzielnie towarzyszy mi Karpiu.