Autor Wątek: OT Jesień/Zima  (Przeczytany 201880 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #500 dnia: Grudzień 07, 2010, 21:50:57 pm »

Offline Dj. Illusion

• Sympatyk
    • Polski Fiat 125p 1980 zwany Boguś
Michau, stresy w technikum? niby jakie? Sprawdziany? Próbna matura? Chłopie to pikuś w porównaniu do sesji na studiach :D ale i to brałem na lajta :D nie ma sie czym stresować :D
Polonez wymaga miłości! Mści się jeśli jej nie dostaje!
Był FSO 1500 85 r swap na 1.6 GLI
Był FSO Polonez Atu 96 1.4 GLI
Był Pushapek 1.4 GTI 16V

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #501 dnia: Grudzień 07, 2010, 21:56:26 pm »

Offline Excalibur#1937

• Administrator
    • Kilka ich było ;)
    • http://www.intermediaservice.pl
Cytat: "Dj. Illusion"
Michau, stresy w technikum? niby jakie? Sprawdziany? Próbna matura? Chłopie to pikuś w porównaniu do sesji na studiach :D ale i to brałem na lajta :D nie ma sie czym stresować :D

Wy to stresami nazywacie? Bo wam opowiem historyjki z ZUSem i USem w roli głównej. Poborców skarbowych znam z imienia i jesteśmy na "cześć". Babka od mandatów karnoskarbowych niedługo mi rabaty zacznie dawać albo wyrobi mi kartę stałego klienta...* To jest stres - jak nie wiesz czy dwa miesiące za free robił nie będziesz... Egzaminy? Sprawdziany? Zaliczenia? Posłuchajcie ale ze zrozumieniem i DO KOŃCA http://www.youtube.com/watch?v=WLWeKYJM1Eo&feature=related

* - to oczywiście żart, ale nie zapomnę nigdy jak szedłem pierwszy raz po mandat karno-skarbowy...

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #502 dnia: Grudzień 07, 2010, 22:18:54 pm »

Offline Dj. Illusion

• Sympatyk
Excalibur#1937, qrde to jestem debilem bo byłem na studiach i wdupiłem w nie sporą kasę :( hehehehe
Był Pushapek 1.4 GTI 16V

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #503 dnia: Grudzień 07, 2010, 22:35:06 pm »

Offline Excalibur#1937

• Administrator
    • Kilka ich było ;)
    • http://www.intermediaservice.pl
Excalibur#1937, qrde to jestem debilem bo byłem na studiach i wdupiłem w nie sporą kasę :( hehehehe

Pięć lat psu w dupę... ;)

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #504 dnia: Grudzień 07, 2010, 22:42:57 pm »

Michau

• Gość

Nie wiem, bynajmniej dla mnie to zbyt wiele , jadą po człowieku tak że nie da się ogarnąć ;) Na studia nie mam zamiaru iść - to już nie na moje siły. Jak idę do roboty to idę, robię to co lubię, kase dostane i po robocie mogę robić co dusza zapragnie, a po szkole to jeszcze kombinuj żeby zdać egzaminy itp  :roll:  pff niech się to już skończy ;)

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #505 dnia: Grudzień 07, 2010, 22:58:07 pm »

Offline Dj. Illusion

• Sympatyk
Cytat: "Excalibur#1937"

3,5 roku w moim przypadku a w przypadku Katki łącznie 5 lat i wszystko psu w d...ę ani porządnej pracy ani kasy-jesteśmy debilami :P
Był Pushapek 1.4 GTI 16V

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #506 dnia: Grudzień 07, 2010, 23:13:35 pm »

Michau

• Gość
Ja zamiast studiów chętnie zrobiłbym C+E oraz kurs na przewóz rzeczy, więcej mi nie potrzeba do szczęścia bo mając to mam pracę z dooobrym zarobkiem, i nie mówię o trzaskaniu tysięcy km tirami ;)

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #507 dnia: Grudzień 07, 2010, 23:32:15 pm »

Offline Młody#

• To jest bardzo ładny polonez
  • Sympatyk
    • 1.5C / 125p
Michau, uwierz ze jak zaczniesz pracowac i praca bedzie ok to nie bedziesz nazekac... a jak pojdziesz gdzies do pracy zeby tylko byla kasa to bedziesz marudzic :P

od kiedy nie robie przy autach ino nazekam :P
Poloneza, za milion czterysta?

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #508 dnia: Grudzień 07, 2010, 23:35:18 pm »

Michau

• Gość
Cytat: "Młody#1955"
od kiedy nie robie przy autach ino nazekam :P

a kaj teraz robisz? :)

To co mówisz też racja ale przydało by się robić ;) 1.6 mi chodzi po glowie caly czas, no i wymarzona fela do roverka:

8)

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #509 dnia: Grudzień 07, 2010, 23:37:02 pm »

Maniac1

• Gość

Widzę, że wątek polega na leczeniu kompleksów części sekcji.. Jak Twoi koledzy będą kończyć studia, to ty już będziesz 5 lat zarabiać.. Taaa, jakie genialne podsumowanie tego pier.dole.nia. Równie dobrze można powiedzieć, że jak koledzy skończą studia, to ty będziesz miał kompleksy których nie pozbędziesz się za pomocą wszystkich milionów zarobionych w ciągu tych 5 lat. Można też dodać, że kiedy twoi koledzy będą kończyć studia, to będą mieli znajomości z ludźmi, do których ty dotrzesz ze swoją ofertą za kolejne 5 lat. Wreszcie można powiedzieć, że jak się idzie k.urwa na polonistykę, to faktycznie lepiej kiosk założyć, ale bez generalizowania proszę. :D

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #510 dnia: Grudzień 07, 2010, 23:56:13 pm »

Offline Młody#

• To jest bardzo ładny polonez
  • Sympatyk
    • 1.5C / 125p
Michau, w NGK CERAMICS - filtry DPF :)
Poloneza, za milion czterysta?

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #511 dnia: Grudzień 08, 2010, 00:16:42 am »

Offline zimnylech

• Sympatyk
    • Polonez Atu+ 00' Subru OUT H4
a ja to wolał bym wrócić do technikum, wstawać o której chcę, kończę kiedy chcę. A teraz stoję na produkcji i nuda człowieka zżera, w między czasie studiuje i od nowego roku może zmienię prace i będę produkował jaskinie :P

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #512 dnia: Grudzień 08, 2010, 04:59:25 am »

Offline fafik

• ostroyebak okolosyberyjsky
  • Sympatyk
  • nASO DREAM TEAM
    • caro gld
    • http://www.polskajazda.pl/Samochody/FSO/Polonez_ATU/104429
Cytat: "zimnylech"
A teraz stoję na produkcji i nuda człowieka zżera
:D:D ale nie zaprzeczam.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/FSO/Polonez_ATU/104429
Mój polonez jest jak maybach- ręcznie składany :]
Gdyby w samochodach europosłów zamontować blokadę antydebilizmu z czujnikiem wykrywającym procent absurdu w procesie myślenia, musieliby wszędzie, biedactwa, zasuwać z buta.

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #513 dnia: Grudzień 08, 2010, 06:53:17 am »

Offline mirekpsary

• Sympatyk
  • Jo jest Jo!
    • PoldoFord 2.0 '91 - Tayniak
    • http://www.bruk-miko.psary.net.pl

Wy to stresami nazywacie? Bo wam opowiem historyjki z ZUSem i USem w roli głównej. Poborców skarbowych znam z imienia i jesteśmy na "cześć". Babka od mandatów karnoskarbowych niedługo mi rabaty zacznie dawać albo wyrobi mi kartę stałego klienta...* To jest stres - jak nie wiesz czy dwa miesiące za free robił nie będziesz... Egzaminy? Sprawdziany? Zaliczenia? Posłuchajcie ale ze zrozumieniem i DO KOŃCA http://www.youtube.com/watch?v=WLWeKYJM1Eo&feature=related

* - to oczywiście żart, ale nie zapomnę nigdy jak szedłem pierwszy raz po mandat karno-skarbowy...

A Ja jeden przesiedziałem,fajna zabawa Ten biznes. :P
''W życiu piękne są tylko chwile"

tel.603476262

www.bruk-miko.psary.net.pl

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #514 dnia: Grudzień 08, 2010, 17:12:48 pm »

Michau

• Gość
Cytat: "zimnylech"
wstawać o której chcę, kończę kiedy chcę.

Taa a potem wychowawczyni szczeka dupą że nie chodzi się na lekcje :)

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #515 dnia: Grudzień 08, 2010, 18:12:57 pm »

Offline Dj. Illusion

• Sympatyk
Cytat: "Maniac1"

Widzę, że wątek polega na leczeniu kompleksów części sekcji.. Jak Twoi koledzy będą kończyć studia, to ty już będziesz 5 lat zarabiać.. Taaa, jakie genialne podsumowanie tego pier.dole.nia. Równie dobrze można powiedzieć, że jak koledzy skończą studia, to ty będziesz miał kompleksy których nie pozbędziesz się za pomocą wszystkich milionów zarobionych w ciągu tych 5 lat. Można też dodać, że kiedy twoi koledzy będą kończyć studia, to będą mieli znajomości z ludźmi, do których ty dotrzesz ze swoją ofertą za kolejne 5 lat. Wreszcie można powiedzieć, że jak się idzie k.urwa na polonistykę, to faktycznie lepiej kiosk założyć, ale bez generalizowania proszę. :D

I Ty masz rację i gość w filmiku też, szczególnie ze zdaniem "w dzisiejszych czasach nie liczy się wykształcenie, a znajomości" i to jest niestety prawda. Albo masz znajomości i łatwo rozkręcasz interes albo masz łeb na karku, dobrze kombinujesz, rozkręcasz interes w wolniejszym tępie i potem zdobywasz jakieś znajomości.
Był Pushapek 1.4 GTI 16V

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #516 dnia: Grudzień 08, 2010, 18:52:54 pm »

iGa

• Gość
diuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa! chińska ;D

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #517 dnia: Grudzień 08, 2010, 19:22:52 pm »

Offline DaMaGe

• Sympatyk
    • PN C+ 1.6 GLI `2000
moj Ci on juz bedzie:D  

szkoda mi plusa na ta zime jednak, plus ja przegarazuje:)    ten tez zdrowiutki od dziadziuni:P   jeszcze na starych blachach:)

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #518 dnia: Grudzień 08, 2010, 19:53:32 pm »

Michau

• Gość
DaMaGe#1954 nie lepiej bylo poldrovera kupic, przez zime pojeździc i na wiosne przerzucic engine do plusa skoro tak szukasz kpl na swapa? :wink:

OT jesień/zima 2010
« Odpowiedź #519 dnia: Grudzień 08, 2010, 19:58:35 pm »

Offline mirekpsary

• Sympatyk
  • Jo jest Jo!
    • PoldoFord 2.0 '91 - Tayniak
    • http://www.bruk-miko.psary.net.pl
Zdajesz sobie sprawę ILU KLIENTÓW ma najmniejsza choćby firma po 5 LATACH(!) istnienia na rynku? Wątpię.

Jo wiym.
Wszystkich pozbierali chłopaki co poniżej kosztów robią,ale juz im się zapomogi z Urzędu pracy pokończyły - i od Wiosny powalczymy o zlecenia,ja wiem gdzie są klienci a Oni niech wiedzą jak to jest jak Ci Ktoś koło dupy robi.
Życie-raz na wozie raz pod... :P
''W życiu piękne są tylko chwile"

tel.603476262

www.bruk-miko.psary.net.pl