Cytat: "anna-fso"Cytat: "Młody"anna-fso, nie znasz dnia ani godzhny jak bedziemy dzwonic ze jest spot ale ja tylko na to czekam .. a o nr wystarczy poprosić lub napisać do exa (;Takowe ciniminis sa nieplanowane, wiec zanim bys dotarla to zapewne bylo by juz dawno po chociaz masz dwie gardziele to moglo by byc relatywnie szybciej :D
Cytat: "Młody"anna-fso, nie znasz dnia ani godzhny jak bedziemy dzwonic ze jest spot ale ja tylko na to czekam .. a o nr wystarczy poprosić lub napisać do exa (;
anna-fso, nie znasz dnia ani godzhny jak bedziemy dzwonic ze jest spot
zimnylech, no nakopie Ci w gliwicach byłes i znaka nie dałes ... pf... a ładną masz siostre ?:D:D
Cytat: "Młody"zimnylech, no nakopie Ci w gliwicach byłes i znaka nie dałes ... pf... a ładną masz siostre ?:D:Dcholera , ale z Ciebie lovelas , no masarka normalnie
Cytat: "anna-fso"Cytat: "Młody"zimnylech, no nakopie Ci w gliwicach byłes i znaka nie dałes ... pf... a ładną masz siostre ?:D:Dcholera , ale z Ciebie lovelas , no masarka normalnie tia, Młody lata za wszystkim co na drzewo nie ucieka, a nie :lol:
ledwo się chłop związał a już tu knujecie rozejście :mrgreen:
Ja sie nie zdziwie jak juz mu narzeczona znalezli nowa :mrgreen: Jak nam jutro Katka wszystkim wpieprzy, zamowie sobie juz miejsce w szpitalu :D