Tak marudzicie a kazda za chlopakiem teskni. Zazwyczaj to kobietom nic nie pasuje [url=http://img6.imageshack.us/img6/3051/dsc00682q.th.jpg]Obrazek[/URL]Nawet tak ustawiłem ze nic nie sciaga:)
a ja tu wrzucam temacik zaczynajac od pewnego cytowania.....Cytat: "fafik#1953"Cytat: "anna-fso"ale wam wiecznie nic nie pasuje teraz sobie tak wciskac bd? Cytat: "iGa"byscie przepadli w tym swiecieCytat: "anna-fso"bez nas byście wyginęli , tu się nie ma co oszukiwaćdalej zyjcie w tej slodkiej niewiedzy Jestescie tak samo od nas zalezne jak mu od was I mam ta swiadomosci, ze wibrator nie ma funkcji koszenia trawy, ale wasza strefa erogenna jest w naszym portfelu :D co miales na mysli piszac "w naszym portfelu"? co? ze niby co? he?chociaz my jestesmy z wenus bo ta durna planeta jako jedyna musi sie krecic w inna strone, to nie powiesz mi ze chcialbys swiat bez kobiet. o co byscie sie w tedy bili?? zakładali? pili?wiekszosc jest przez kobiety- bylibyscie nudnymi pedziami :Dps. jesli ktos woli br filozoficzna wersje to niech da znac ;D
Cytat: "anna-fso"ale wam wiecznie nic nie pasuje teraz sobie tak wciskac bd? Cytat: "iGa"byscie przepadli w tym swiecieCytat: "anna-fso"bez nas byście wyginęli , tu się nie ma co oszukiwaćdalej zyjcie w tej slodkiej niewiedzy Jestescie tak samo od nas zalezne jak mu od was I mam ta swiadomosci, ze wibrator nie ma funkcji koszenia trawy, ale wasza strefa erogenna jest w naszym portfelu :D
ale wam wiecznie nic nie pasuje
byscie przepadli w tym swiecie
bez nas byście wyginęli , tu się nie ma co oszukiwać
I popieram fafika
-jesteście tak samo zależne od nas jak my od was
Cytat: I popieram fafika polac mu! dobrze godo!
Cytat: "fafik#1953"Cytat: I popieram fafika polac mu! dobrze godo! taaa? zobaczymy w domu
Bo jeździsz jak oszołom, fakt że potrafisz i ci to wychodzi, ale myśl, bo się mogło gorzej skończyć
Cytat: "Młody#1955"Tak marudzicie a kazda za chlopakiem teskni. Zazwyczaj to kobietom nic nie pasuje [url=http://img6.imageshack.us/img6/3051/dsc00682q.th.jpg]Obrazek[/URL]Nawet tak ustawiłem ze nic nie sciaga:)A wystarczy, że choć raz się nie odbierze telefonu bo sie jedzie lub naprawa auta się przeciąga :D [ Dodano: 18 Sty 2011 13:32 ]Cytat: "iGa"a ja tu wrzucam temacik zaczynajac od pewnego cytowania.....Cytat: "fafik#1953"Cytat: "anna-fso"ale wam wiecznie nic nie pasuje teraz sobie tak wciskac bd? Cytat: "iGa"byscie przepadli w tym swiecieCytat: "anna-fso"bez nas byście wyginęli , tu się nie ma co oszukiwaćdalej zyjcie w tej slodkiej niewiedzy Jestescie tak samo od nas zalezne jak mu od was I mam ta swiadomosci, ze wibrator nie ma funkcji koszenia trawy, ale wasza strefa erogenna jest w naszym portfelu :D co miales na mysli piszac "w naszym portfelu"? co? ze niby co? he?chociaz my jestesmy z wenus bo ta durna planeta jako jedyna musi sie krecic w inna strone, to nie powiesz mi ze chcialbys swiat bez kobiet. o co byscie sie w tedy bili?? zakładali? pili?wiekszosc jest przez kobiety- bylibyscie nudnymi pedziami :Dps. jesli ktos woli br filozoficzna wersje to niech da znac ;Dpewnie byłoby nudno ale nikt by nie marudził że idę z kumplami na piwo :DFakt związałem się z kobietą bo w sumie miałem dość uganiania się za kobitami (choć to miało też swoje plusy bo z każdą było inaczej) a że Kasia się okazała tą uczciwą i kochaną to padło na nią :DI popieram fafika-jesteście tak samo zależne od nas jak my od was :D
my możemy sobie same zapewnić zabawę erogenną
tak to z wami jest , nie macie racji a bd się kłócić choćby nie wiem co
my możemy sobie same zapewnić zabawę erogenną.. wam już za bardzo nie wypada :D
Cytat: "anna-fso"tak to z wami jest , nie macie racji a bd się kłócić choćby nie wiem co i calosc splywa na jeden, "wasz" tor rozumowania.Cytat: "anna-fso"my możemy sobie same zapewnić zabawę erogenną.. wam już za bardzo nie wypada :DNie mam pojecia czy to mialo byc smieszne, ale nie wszystkim sie to musi podobac. Pozatym zaspokojonym duszyczkom takie zabawy nepotrzebne sa.
ten temat sam podjąłeś
Jakies plany na weekend ludzie??
jakas wycieczka jak bd cieplej??
jakas wycieczka (...)
Cytat: "iGa"jakas wycieczka (...) Mhm, na nocną zmianę...
iGa napisał/a: jakas wycieczka jak bd cieplej?? ja mam pomysl! Wycieczka pod moj garaz zeswapowac cipka :mrgreen:
Excalibur#1937 napisał/a: iGa napisał/a: jakas wycieczka (...) Mhm, na nocną zmianę... a kto mowi o nocnej wycieczce?? i ze niby w ten weekend?
(...) CIACH (...)